Селекционерът на Роберто Манчини все още не знае на кои

...
Селекционерът на Роберто Манчини все още не знае на кои
Коментари Харесай

Здравните власти ще направят изключение за част от националите на Италия

Селекционерът на Роберто Манчини към момента не знае на кои тъкмо футболисти ще може да разчита за идните три дуела - контрола с (11 ноември) и мачове в Лигата на нациите против (15 ноември) и против (18 ноември). Вчера здравните управляващи в редица райони в страната постановиха ограничавания на футболистите от Фиорентина, Дженоа, Интер, Лацио, Рома и Сасуоло. На тях не им се позволява да напущат градовете, тъй като са в стадий на изолираност поради най-малко един случай на ковид в отбора. Така те не могат да пътуват за дуелите на националните си отбори

Днес обаче Corriere dello Sport оповестява, че федерацията е съумяла въпреки всичко да издейства част от играчите от тези клубове да могат да се причислят към лагера на “скуадрата”, въпреки и на по-късен стадий. Засега отстъпки няма единствено от здравните управляващи в Рим, което значи, че националите на Рома и Лацио съвсем несъмнено ще пропуснат интернационалните мачове през идните две седмици.

Междувременно Манчини извика трима нови, които да заместят получилите контузии и. Това са (Интер), (Сасуоло) и (Верона).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР