Селекционерът на Португалия Роберто Мартинес беше призован да извади Кристиано

...
Селекционерът на Португалия Роберто Мартинес беше призован да извади Кристиано
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо каза, че бруталното пренебрежение може да бъде от решаващо значение за спечелването на Португалия на Евро 2024

Селекционерът на Португалия Роберто Мартинес беше свикан да извади Кристиано Роналдо от тима си за Евро 2024.

Роналдо беше капитан на своята страна за победа еврото през 2016 година, макар че беше заставен да напусне заради травма единствено 25 минути след финала на този шампионат. Суперзвездата остава основен състезател за Португалия, макар че сега взе участие в Саудитската професионална лига.

Той взе участие в квалификацията им за шампионата в Германия това лято, като вкара 10 гола и направи две асистенции. Роналдо също държи капитанската лента, откогато Мартинес пое мениджърския пост преди година.

Но на Мартинес в този момент е казано, че Португалия може да завоюва Евро единствено в случай че Роналдо отпадне от тима. Франк Льобьоф, който завоюва Световната купа и Евро с Франция, е безапелационен, че краят на интернационалната кариера на Роналдо е доближат.

„ За мен Португалия в действителност е един от кандидатите за Европейското състезание това лято. Всъщност мисля, че те могат да завоюват еврото,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР