Селекционерът на Перу Рикардо Гарека доби статут на национален герой

...
Селекционерът на Перу Рикардо Гарека доби статут на национален герой
Коментари Харесай

От любов към треньора, или как фен призова Гарека да остане начело на Перу

Селекционерът на Перу Рикардо Гарека доби статут на народен воин при класирането на отбора за международни финали след спиране от 36 години. Южноамериканците отпаднаха още в групите в Русия, само че това не угаси любовта на последователите към 60-годишния аржентинец.

В опит да убеди Гарека да остане отпред на Перу, неизвестен почитател употребява ексцентричен метод с изявления в аржентинския вестник " Кларин ". От изданието са съобщили пред " Ройтерс ", че последователят е платил 1 130 $ за близо 100 реклами, които заемат съвсем цялата страница в секцията с дребни разгласи.

" Гарека, ела си у дома в Перу, където 32 милиона фена те чакат да ни заведеш до Катар. Не го мисли, а се върни ", е посланието на ентусиастът към Гарека.

Селекционерът, който пое Перу през 2015 година, съобщи, че е получил фотография от другари на вестника и се усеща благополучен от показаната обич към него. В момента Гарека е на отмора в родината си и към момента не е решил дали ще продължи да води Перу, откакто футболната федерация му предложи контракт до края на международното в Катар през 2022 година

Той е интензивно свързван с треньорския пост в Аржентина, който е незает след уволнението на Хорхе Сампаоли. Другата алтернатива пред Гарека е да размени Хосе Пекерман отпред на Колумбия, в случай че последният приема да поеме аржентинския народен тим.

 От обич към треньора, или по какъв начин почитател прикани Гарека да остане отпред на Перу
© Reuters
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР