Селекционерът на Панама Ернан Дарио Гомес изрази очакването си за

...
Селекционерът на Панама Ернан Дарио Гомес изрази очакването си за
Коментари Харесай

Без промени в Панама за битката с Англия

Селекционерът на Панама Ернан Дарио Гомес изрази упованието си за доста сложен мач против Англия. Двата тима се срещат във втори мач от група " G " в Сочи, а всичко друго от победа на практика ще изпрати дебютантите на международни футболни финали вкъщи. Панамците изгубиха с 0:3 от Белгия в първия си мач, само че все пак Гомес няма да подхваща промени в състава си.
" Срещу Белгия се представихме устойчиво и ми хареса какъв брой старателно работихме. Едно от преимуществата ни е опитът, а стартовите 11 от дълго време играят дружно, тъй че ще използваме това против англичаните. Утрешният мач ще бъде доста сложен. Внимателно сме следили Англия и знаем мощните им страни. Те са готови чудесно тактически, а когато губят топката, могат доста бързо да си я връщат. Играчите им са доста бързи и работят чудесно на едно допиране, а също така имат и доста бездънен състав. Разсейване и за част от секундата може да се окаже съдбовно за нас. Трябва да бъдем съсредоточени на 100 % през всичките 90 минути и да бъдем проведени в отбрана. В противоположен случай ще страдаме против Англия ", сподели панамският треньор.
" Англия няма такава самостоятелна класа като Белгия, само че работи чудесно като тим ", добави още Ернан Дарио Гомес. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР