Селекционерът на националния отбор по футбол Младен Кръстаич е получил

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Младен Кръстаич е получил
Коментари Харесай

Кръстаич получил ултиматум от БФС

Селекционерът на националния тим по футбол Младен Кръстаич е получил ултиматум от шефовете в БФС, написа " Мач Телеграф ". Те са дали своят вот избор на доверие на сърбина, само че единствено до края на европейските квалификации. Така че ориста на наставника ще се реши в оставащите три мача в групата ни - против Литва, Унгария и Сърбия. Ако " лъвовете " покажат добра игра и реализиран позитивни резултати, то Кръстаич ще извърши контракта си, който е до лятото на 2024 година В противоположен случай обаче ще се стигне до негово уволняване.
Прочетете още
От БФС са се решили на тази мярка, без значение от солидната наказателна клауза, която може да се наложи да платят на Кръстаич. При нови неприятни резултати, сърбинът ще би трябвало да си стегне багажа, с цел да се даде късмет на нов треньор да поеме тима с вярата да вдигне настроението за идните международни квалификации, както и за дуелите от Лигата на нациите.

В актуалните квалификации България към момента няма победа - 2 равенства и 2 загуби. През последните няколко цикъла това даже не е най-лошият ни старт. В предишните евроквалификации " лъвовете " чакаха цели седем дуела преди да запишат триумф в последния си мач против Чехия. Тогава нашите направиха две равенства с Черна гора и тъждество с Косово. Те изгубиха на два пъти от Англия и по един път от Чехия и Косово. Срещу " островитяните " бе и прословутото 0:6 на " Васил Левски ", последвано и от наказване за расизъм.

Цели четири мача нямахме победа и в на старта в международните квалификации за Мондиала в Катар. Едва в петия - против Литва на 5 септември 2021 година записахме победа с 2:1.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР