Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков призна, че

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков призна, че
Коментари Харесай

Балъков: Дори и в топ форма ще ни е много трудно срещу Англия

Селекционерът на националния тим по футбол Красимир Балъков призна, че Англия е изявен любимец в мача сред двата тима на 7 септември на ст. " Уембли " в Лондон от група А на квалификациите за Евро 2020. Той също по този начин разяснява, че избраниците му, а и тимовете от вътрешното състезание като цяло не са още в положително положение при започване на сезона.

" Честно казано, при започване на шампионата тимовете още не са влезнали в добра форма. Но и в топ форма да са футболистите, против Англия ще ни бъде доста мъчно. Но има още много време, ще се опитаме да създадем всичко допустимо, доколкото силите и опциите ни разрешават, а единствено Господ може да каже какво ще стане ", разяснява Балъков във Велико Търново, където изгледа дуела " Етър " - " Ботев " (Пд) (2:2). От този кръг той изгледа още  " Витоша " - " Арда " и " ЦСКА-София " - " Ботев " (Вр), а през днешния ден се чака да бъде на " Царско село " - " Левски ".

" Искам да изгледам всички тимове и да видя в какво положение са футболистите. Никога не бих коментирал съответни имена, с цел да няма след това спекулации ", добави Балъков. С последните си думи той аргументира отхвърли си да разяснява дали ще повика Даниел Младенов ( " Етър " ) в държавния отбор. Нападателят на великотърновци към този момент има 4 гола след първите 4 кръга, като попадението му против " Ботев " (Пд) бе много атрактивно. Селекционерът би трябвало да разгласи избраниците си в края на август, а на 1 или 2 септември да ги събере на лагер въз основата на БФС в " Бояна ".

Един от сигурните избраници на Балъков - Васил Божиков, пък още веднъж изведе с капитанската лента " Слован " (Братислава) и игра цялостен мач при успеха с 3:0 в гостуването против " Сеница " в III кръг на словашката Суперлига. " Слован " е водач в класирането с цялостен актив от 9 точки.

Проектонационалът Камен Хаджиев също игра от самото начало за отбора си - " Академия Пушкаш ", и получи жълт картон в самото начало на втората част при триумфа с 3:1 на открито над " Уипещ " в първия кръг на унгарското състезание.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР