Селекционерът на националния отбор на Мароко по футбол Уалид Реграги

...
Селекционерът на националния отбор на Мароко по футбол Уалид Реграги
Коментари Харесай

Мароко няма да пипа треньора въпреки провала на КАН

Селекционерът на националния тим на Мароко по футбол Уалид Реграги ще остане на поста си макар разочароващото отпадане на отбора на осминафиналите на Купата на африканските народи от Република Южна Африка, оповестиха от федерацията.

Мароко бе измежду любимците за купата, а самият Реграги бе декларирал, че ще напусне поста си, в случай че тимът не се класира за полуфиналите.

Треньорът бе осъден по време на шампионата, откакто влезе в спор с бранителя на Конго Шансел Мбемба, само че по-късно наказването бе анулирано след тъжба на Мароканската федерация.

От федерацията оповестиха, че са си " върнали доверието " в селекционера след извършени срещи, на които е бил изработен разбор на представянето на отбора.

" Ще бъдат мобилизирани всички средства, с цел да се обезпечи триумф на отбора " предвид на идната Купа на африканските народи през 2025, която ще се организира в Мароко, както и за Световното състезание през 2030, когато страната ще бъде взаимен хазаин с Испания и Португалия.

" Това е мой неуспех, а не на футболистите ", сподели Уалид Реграги след загубата от Република Южна Африка с 0:2. Той съумя да изведе тима на полуфинал на Мондиала в Катар през 2022.
 Кабо Верде - Южна Африка 1:2 след дузпи за Купата на африканските народи
Фантастичен вратар обезпечи място на Южна Африка в 1/2-финалите за Купата на африканските народи

Ронуен Уилямс избави четири дузпи при успеха над Кабо Верде
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР