Селекционерът на националния отбор на България по баскетбол Любомир Минчев

...
Селекционерът на националния отбор на България по баскетбол Любомир Минчев
Коментари Харесай

България без Дий Бост в световните квалификации с Босна и Херцеговина и Франция

Селекционерът на националния тим на България по баскетбол Любомир Минчев няма да може да разчита на натурализирания плеймейкър Дий Бост за международните квалификации с Босна и Херцеговина и Франция, откакто от клубния му отбор Химки отхвърлиха да го пуснат и за двата дуела.

В офиса на БФБаскетбол дойде публично мнение от съветския клуб, в което управлението на Химки изяснява решението. Забраната за стартиране важи и за другата звезда на Химки - Алексей Швед, който е водещият изпълнител на Русия. Руснаците, които са съществени съперници на българите за класиране на международното състезание в Китай, имат посещение във Финландия, а по-късно одобряват класиралия се отбор на Чехия.

Все още няма отговор на запитването до Олимпиакос дали България ще може да разчита на Александър Везенков най-малко за мача против Франция. На 30 ноември, когато е дуелът против босненците, Везенков и клубът от Пирея ще играят против черногорския Будучност, което прави освобождението на българина за мача с босненците извънредно необикновено.

България приема Босна и Херцеговина на 30 ноември от 19 часа в " Арена Ботевград ". Двубоят ще бъде излъчен директно от Българска национална телевизия. Билетите са с цена 5 лв. и ще бъдат продавани на касите на залата. Три дни по-късно е и визитата на Франция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР