Селекционерът на мъжкия национален отбор на България Пламен Константинов, който

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор на България Пламен Константинов, който
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Във Варна ще играем срещу най-добрите отбори в света

Селекционерът на мъжкия народен тим на България Пламен Константинов, който през днешния ден чества своя 45 рожден ден, показа пред медиите във Варна упованията си за Лигата на нациите.

" Всички би трябвало да се радват, че сътрудниците ми от другите тимове се усещат добре във Варна. Благодаря на всички, които са свързани с организацията на шампионата тук. Смятам, че това е шампионат с доста високо равнище. Ще бъде забавно кой в какъв стадий е на подготовката си и да се проверим против най-хубавите тимове в света пред домашна аудитория. Искам да играем добър волейбол на високо равнище във Варна.

 Георги Братоев ще играе във Варна
Георги Братоев ще играе във Варна

Разпределителят се е възстановил по-бързо от предстоящото

В отбора се завръща Георги Братоев, а желая да дам късмет за изява и на Краси Георгиев. Знаете, че имаме доста проблеми с играчите на този пост. Дано Ники Николов най-малко за международното е ок! От 7 планувани да играят на игрището, в този момент имам единствено двама! това са обстоятелствата, само че аз би трябвало да се съобразя с тях. Един подобен шампионат, като Лигата на нациите е подобен, на който би трябвало да изгряват нови звезди във волейбола ", показа Константинов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР