Селекционерът на Колумбия Хосе остана недоволен от честите спирания на

...
Селекционерът на Колумбия Хосе остана недоволен от честите спирания на
Коментари Харесай

Селекционерът на Колумбия обвини англичаните в искания за несъществуващи нарушения

Селекционерът на Колумбия Хосе остана неудовлетворен от честите прекъсвания на играта при трагичната загуба след дузпи от Англия. Според него класирането на южноамериканците за четвъртфиналите на мондиала в Русия е било възпрепятствано от отсъжданията на съдията и държанието на британските футболисти.

Пекерман счита, че възпитаниците на Гарет Саутгейт са повлияли върху темпото на игра с честите си претенции за несъществуващи нарушавания против тях. Съдията Марк Гайгер отсъди общо 36 фаула, като 23 от тях бяха осъществени от колумбийците.

" Трябва да създадем нещо, с цел да предпазим футбола от увеличението на тези обстановки. Неприятно е да играеш подобен мач при сходни отсъждания на съдията. Няма по какъв начин да се случи, когато има прекалено много нарушавания и би трябвало да намерим метод да го избегнем ", сподели Пекерман след трагичната загуба.

Срещата сред двата тима предложи повече борба, като реферът Гайгер даде осем жълти картона. Англия поведе в 57-ата минута с гол от дузпа на Хари Кейн, като след него напрегнатите моменти сред двата тима и накъсванията на играта взеха превес. Колумбийците съумяха да изравнят в добавеното време, само че изгубиха с 3:4 след осъществяване на дузпи.

" Трудно беше да влезем в темп. Имаше доста експедитивност в дейностите ни, само че откакто топката се озовеше в наказателното поле, играчите ми не бяха невъзмутими. Те бяха малко уплашени и не използвахме играта си, с цел да създадем рискове ", сподели още Пекерман.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (373)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР