Селекционерът на Италия Роберто Манчини бе изключително щастлив от факта,

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини бе изключително щастлив от факта,
Коментари Харесай

Манчини: Имаме още работа, нищо не е свършило

Селекционерът на Италия Роберто Манчини бе извънредно благополучен от обстоятелството, че тимът му се класира на край на Евро 2020. Това стана факт след победа с дузпи над Испания.

" Дузпите са жестоки. Испания сподели, че е твърд противник. Те имат страховит тим и играха доста добре. Ние не се представихме по метода, по който го вършим нормално, само че пък се борихме крепко. Знаехме, че ни чака сходен конфликт ", съобщи Манчини.

Луис Енрике направи тактическа смяна, като заложи на Феран Торес като " подправена деветка " вместо Алваро Мората. Манчини призна, че това го е хванало неопитен.

" Тази смяна ни сътвори проблеми, само че ние успяхме да се настроим и не поемахме огромни опасности. Още преди мача знаехме, че испанците са господари на владеенето на топката. Те ни сътвориха проблеми, по тази причина се наложи да пренастроим играта си и да се борим крепко. Във футбола тимовете атакуват и се пазят, няма по какъв начин единствено да нападаш. И двата отбора имаха положения. Всички тимове се пазят, освен Италия ", сподели още експертът.

" Поздравявам момчетата, тъй като те повярваха в мен през тези три години. Но към момента нищо не е свършило. Имаме още работа. Трябва да си възвърнем силите и да се подготвим добре за финала ", приключи Манчини.
 Италия победи Испания след осъществяване на дузпи
Bella ciao! Италия е на край след драма с дузпи

Спряха дъха на феновете
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР