Селекционерът на Италия Лучано Спалети беше много доволен от победата

...
Селекционерът на Италия Лучано Спалети беше много доволен от победата
Коментари Харесай

Спалети: Видяхме най-доброто от Италия

Селекционерът на Италия Лучано Спалети беше доста удовлетворен от успеха с 5:2 над Северна Македония в европейска подготовка. Срещата беше доста значима за " скаудра адзура " и те бяха длъжни да я завоюват.

" Направихме ужасно първо полувреме и това беше методът, по който трябваше да играем. С нашите качества рано или късно трябваше да дойдат и головете. Иимаше заплаха от контраатаки, които не ни притесняваха през първото полувреме, се стигна до няколко рискове след почивката. Понякога в историята на Италия една-единствена неточност може да стартира да проваля нещата. Бях предизвестил да заобикаляме корнери и статични положения, тъй като те са по-високи от нас. Те ни вкараха първия при корнер, който имаха. Вторият гол беше много инцидентен след рикошет, само че това промени психическите аспекти на мача. В този миг мисля, че видяхме най-хубавото от Италия във връзка с темперамент и качество, защото показахме мощ да продължим напред и да осигурим успеха с още два гола ", съобщи Спалети.

" Трябва да поздравим вратаря на противника, който направи верния ход. Въпреки това Жоржиньо си остава значим реализатор на дузпи за нас. Киеза пък е състезател, който може да включи турбото и да отстрани противници освен с техника, само че и с експедитивност и мощ. Благодаря му за това, което направи довечера. Притесних се, когато той получи удар и по тази причина го замених, откакто водехме в резултата. Нека забележим по какъв начин се усещат всички и тогава ще взема решение за идващия мач, само че не очаквайте доста промени ", показа още експертът.
 Спалети откри заместител на Бастони
Спалети откри заместител на Бастони

Селекционерът на Италия викна и нов вратар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР