Селекционерът на Холандия Дик Адвокаат говори преди световната квалификация срещу

...
Селекционерът на Холандия Дик Адвокаат говори преди световната квалификация срещу
Коментари Харесай

Дик Адвокаат: Не ме е страх от България!

Селекционерът на Холандия Дик Адвокаат приказва преди международната подготовка против България, която е в неделя от 19:00 часа в Амстердам. „ Лалетата “ отстъпиха пред Франция с 0:4, до момента в който момчетата на Петър Хубчев победих Швеция с 3:2 и дойдоха с приповдигнато въодушевление в Ниската земя.

“Няма да трансформирам прекалено много, само че ще има промени. Строотман не е разполагаем, тъй че Вилена ще играе на следващия ден ”, стартира Адвокаат.

“Всички мислеха, че ще загубим от Франция и ние искахме да ги опровергаем, само че не се получи. Сега играем против противник, с който можем да мерим сили. Но дано сме ясни, не ме е боязън ”, добави той.

“Ако погледнем действително на нещата, Франция има голям избор от играчи. В момента ние не разполагаме с това, само че нещата може да се трансформират идващите години. Разбира се, ние сме капризни през годините, само че има и такива интервали. Знаем, че би трябвало да спечелим в неделя. Това важи и за България, само че чакам да държим самодейността повече в сравнение с в мача с Франция ”, сподели още холандският селекционер.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​ 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР