Селекционерът на Германия Ханзи Флик увери, че Марк-Андре тер Стеген

...
Селекционерът на Германия Ханзи Флик увери, че Марк-Андре тер Стеген
Коментари Харесай

Ханзи Флик уважи желанието на Тер Стеген и каза на какво трябва да наблегне Бундестимът

Селекционерът на Германия Ханзи Флик увери, че Марк-Андре тер Стеген ще бъде негов първи избор при отсъствието на оперирания Мануел Нойер. Вратарят на Барселона изрази очакване най-сетне да бъде титуляр за Бундестима и даже е окуражен да пази вместо капитана на Евро 2024. В момента стражът на Байерн се възвръща от строшаване на крайник и няма да играе до края на сезона.

“Често сме обсъждали този въпрос и ясно сме определили реда (че Тер Стеген е след Нойер - б.р.) - съобщи Флик в изявление за “Шпорт 1 ”. - Вратарският пост е най-малката ни грижа, тъй като разполагаме с 3-5 вратари от международна класа. ”
 Тер Стеген пожела бързо възобновяване на Нойер, само че желае да е новият титулярен вратар на Бундестима Тер Стеген пожела бързо възобновяване на Нойер, само че желае да е новият титулярен вратар на Бундестима
“Маншафтът ” се провали на следващ огромен конгрес, откакто не съумя да излезе от групата си на Мондиала в Катар. Флик резервира поста си и уточни какво желае да се промени.

“Трябва да заздравим играта си в защита. Вижте какво се случи на Световното състезание: тимовете, които позволиха минимум попадения, бяха и най-успешните. Нашите противници бяха по-ефективни от нас, поради което бяхме отстранени. Необходимо е да не позволяваме никакви взаимни отстъпки в отбрана ”, сподели още Флик.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР