Селекционерът на Франция Дидие Дешан е горд с играчите си,

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан е горд с играчите си,
Коментари Харесай

Дешан: Искаме времето да спре, за да се насладим на случващото се

Селекционерът на Франция Дидие Дешан е горделив с играчите си, които пречупиха Англия с 2:1 и отново ще играят на полуфинал на международното състезание.

“Това беше огромен мач, това беше нещо вълшебно като преживяване! Срещу нас беше един доста мощен отбор, само че за следващ път ние успяхме да отговорим (след изравняването - б.р.). За всички футболисти е прелестно, че отново сме измежду четирите най-силни. Сега желаеме да спрем времето, с цел да можем да се насладим на момента, след което към този момент да мислим за сряда. Видя се, че имаме нрав и сме мощни душевен. Дадохме всичко от себе си, с цел да съхраним този гол преднина ”, съобщи Дешан.
36  Англия 1:2 Франция, 1/4-финал на Мондиал 2022
За място на финала първенците ще спорят със сензацията Мароко, който поредно отстрани Португалия и Испания, а преди този момент в групата си надделя предходния противник на французите на полуфиналите - Белгия.

“Ще се подготвим доста съществено за този дуел, тъй като мароканците заслужават самопризнание. Достигането им дотук е всичко, само че не и случайност ”, уверен е наставникът на Франция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР