Селекционерът на Бразилия Тите изрази недоволството си от грубата игра

...
Селекционерът на Бразилия Тите изрази недоволството си от грубата игра
Коментари Харесай

Тите: Трябва да се спре ритането срещу Неймар

Селекционерът на Бразилия Тите изрази недоволството си от грубата игра на противниковите тимове против звездата на отбора Неймар. Както е известно, суперзвездата на Бразилия получи травма в откриващия дуел против Сърбия и най-вероятно ще пропусне останалите два мача на " селесао " от груповата фаза. 

  " Ако искаш да празнуваш футбола, би трябвало да обърне внимание на фаловете ", съобщи Тите. " Те (противниковите отбори) се концентрират върху съответни играчи. Това е резултатът. Това би трябвало да бъде спряно ", добаву експертът. 

От първата си Световна купа през 2014 година насам Неймар е бил фаулиран 53 пъти в надпреварата, което е най-малко с 11 повече от всеки различен състезател. Той беше фаулиран девет пъти против Сърбия, повече от всеки различен състезател в откриващия мач в Катар.

Тите съобщи, че е уверен, че Неймар ще играе още веднъж на Световното състезание по футбол през 2022 година, а съотборникът му Маркиньос разкри, че звездата е подложен на 24-часова физиотерапия, защото продължава да се възвръща от контузията в глезена, получена при успеха над Сърбия.

От бразилския щаб потвърдиха че Неймар ще пропусне втория им мач против Швейцария в понеделник, а съгласно ESPN настояват, че евентуално ще пропусне и третия и финален мач от груповата фаза против Камерун на 2 декември.

Тите пое отговорност, че не е заменил Неймар по-рано, като съобщи, че не е схванал, че нападателят е получил контузия. " Той беше контузен, не видях, че е контузен, нямахме тази информация, не забелязах ", сподели Тите. " Информацията не пристигна, не пристигна, той се опита да остане на терена, до момента в който не падна. В този миг той беше в положение да продължи за тима, да взе участие в головете ".

Защитникът на Бразилия Маркиньос разкри, че Неймар спи в стаята за физиотерапия в хотела им в Доха. Защитникът съобщи, че нападателят е минал през разнообразни страсти, откогато е получил травмата, само че е концентриран върху това да играе роля на това Световно състезание за Бразилия.

Маркиньос завършо, че тимът е задоволително мощен, с цел да се оправи без Неймар и Данило, само че акцентира и какъв брой значими са те за тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР