Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич отказа

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич отказа
Коментари Харесай

Младен Кръстаич пред БНТ: Аз върша моята работа, а всичко останало не искам да коментирам

Селекционерът на българския народен тим по футбол Младен Кръстаич отхвърли да хвърли оставката си и, която се изигра в Тирана.

Поражението беше четвърто следващо за родния отбор във всички срещи, а след края на дуела пред Българска национална телевизия сръбският експерт за следващ път съобщи, че си прави своята работа и няма да разяснява странични въпроси.

" Вече ви споделих - аз правя моята работа, а всичко останало не желая да разясня ", разяснява Кръстаич.

Обръщайки внимание на инспекцията против албанците, наставникът на " лъвовете " изрази мнение, че българските футболисти са се противопоставили добре на един сериозен противник, само че още веднъж са позволили прекомерно евтини голове.

" Мисля, че това бе един добър надзорен мач. Успяхме да се противопоставим добре на един сериозен тим, който е първи в своята квалификационна група. Нашата отбранителна игра не им разреши да основат задоволително състояние. Получихме обаче прекомерно евтини голове поради нашата транзиция в офанзива. Трябваше да покажем повече успокоение в средата на терена. Бързахме без причина, само че това е развой, който изисква време и играчи, които играят постоянно в клубовете си ", показа Младен Кръстаич.

" През второто полувреме също се опитахме да играем добър футбол и да се противопоставим на извънредно мощния тим на Албания. Отново получихме подобен гол като този през първото полувреме, само че това го приписвам на неналичието на опит. За да се случи всичко, което желаеме, ни би трябвало време и самообладание ", приключи българският селекционер.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР