Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич не

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич не
Коментари Харесай

Младен Кръстаич: Негативите трябва да са на мой гръб, докато позитивите са за играчите

Селекционерът на българския народен тим по футбол Младен Кръстаич не бяга от рецензиите по негов адрес, като съгласно него позитивите в представянето на отбора са по заслуга на футболистите.

Двубоят от квалификационна група " G " на Националния стадион " Васил Левски " ще се състои в събота (14 октомври) от 19:00 часа и ще бъде излъчена. Студийната ни стратегия започва в 18:30 часа.

" Със сигурност ни чака извънредно тежък мач. Отборът на Литва е доста порядъчен, доста тичат и имат отлична транзиция. Мачът няма да е елементарен, само че поради. мачовете ни с Литва, Сърбия и Черна гора, чакам тимът да покаже нужното самочувствие и да търсим успеха. Допуснахме идентични неточности в отминалите срещи, а имахме положителни обстановки, само че не се възползвахме от възможностите ни. Това е една от слабостите ни ", призна той на конференцията преди срещата.

Наставникът е удовлетворен от работата, която възпитаниците му влагат в подготвителния развой.

" Отборът би трябвало да бъде по-концентриран, както в нападателен проект, по този начин и в отбранителен. Не би трябвало да позволяваме леки голове в края на мачовете, както се случи със Сърбия и Черна гора. Наясно съм, че резултатите се помнят. Нямам никакви забележки към играчите, тъй като виждам по какъв начин се трудят. За страдание резултатите не са на наша страна. Всичко отрицателни би трябвало да бъде на мой тил, до момента в който позитивите са за играчите. Така ще бъде, до момента в който съм тук ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР