Селекционерът на българския национален отбор Младен Кръстаич остана много разочарован

...
Селекционерът на българския национален отбор Младен Кръстаич остана много разочарован
Коментари Харесай

Младен Кръстаич пред БНТ: Всичко опира до липсата на малко късмет, ако сте видяли нещо негативно, то ще се отнася за мен

Селекционерът на българския народен тим Младен Кръстаич остана доста отчаян от в мач от квалификациите за Евро 2024.

Пред камерата на Българска национална телевизия сръбският експерт съобщи, че нашият отбор е държал самодейността през съвсем целия мач, само че домакините са се възползвали от загубата на централизация в нашите редици.

" Със сигурност държахме самодейността през съвсем целия мач. Единственото изключение беше краят на първото полувреме, когато загубихме централизация. Черна гора се възползва от това. Аз обаче бях сигурен, че ще реагираме второто полувреме и ще отбележим гол. Това споделих и на момчетата в съблекалнята. За наше страдание обаче в последна сметка загубихме ", стартира Кръстаич.

Наставникът на " лъвовете " отдаде още неприятните резултати на България напоследък и на неналичието на шанс и добави, че е подготвен да поеме всички негативи, ориентирани към тима.

" Не мога да кажа, че сме повторили някакви неточности. Според мен всичко опира до неналичието на малко шанс. Трябваше да спечелим против Черна гора още в Разград. Можехме да го създадем и през днешния ден. Пропуснахме дузпа, както и още 5-6 положения. Заслужавахме още да победим и Литва, и Сърбия. Тъжно ми е за тези момчета, тъй като някои от тях занапред навлизат във футбола ", разяснява българският селекционер.

" Ако сте видяли нещо неприятно на терена, то ще се отнася за мен. Всички позитиви обаче са за футболистите ", приключи Младен Кръстаич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР