Селекционерът на българския национален отбор Илиан Илиев заяви, че отборът

...
Селекционерът на българския национален отбор Илиан Илиев заяви, че отборът
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Излизаме да бием Танзания

Селекционерът на българския народен тим Илиан Илиев съобщи, че тимът излиза да бие Танзания. Той увери, че всички в тима взимат мача на съществено и няма да подценят срещата.

„ Очакваме победа. Играем за резултат и да победим. Нямаме победа през цялата 2023-а година и задача номер 1 е тази серия да се прекъсне “, сподели Илиев.

„ Няма да бягаме от, с който излизахме в първите два мача, което е добре за нас и за футболистите. Значи те държат някакво равнище, щом същите още веднъж са тук и можем да разчитаме на тях. Това не значи, че няма да има смени в хода на мача “, изясни националният селекционер на България.

Попитан каква е мотивацията на тима за утрешната среща, той съобщи, че сходен въпрос не трябва да съществува когато става дума за народен тим. „ Въпросът за мотивацията не би трябвало да го задаваме. Самата мотивация е да помогне всеки да излезем от тази сложна обстановка, в която се намираме “, добави Илиан Илиев.

България излиза от 15:00 часа на стадион „ Далга Арена “ на 30 км отвън Баку в първата среща от шампионата FIFA Series. Втората среща на лъвовете ще бъде с домакините от Азербайджан на 25-и март. Мачът е от 18:00 часа на стадион „ Тофик Бахрамов “. Последният тим в шампионата е Монголия, само че нашите не играят против него.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР