Селекционерът на България Младен Кърстаич очаква тежък мач срещу Литва

...
Селекционерът на България Младен Кърстаич очаква тежък мач срещу Литва
Коментари Харесай

Младен Кърстаич: Важно е да спечелим трите точки в тежък мач

Селекционерът на България Младен Кърстаич чака тежък мач против Литва на следващия ден в групa G от Европейските квалификации.

Той отдаде заслуженото на противника, наричайки го " млад, само че искащ да се потвърди тим ".

" Най-важното нещо е да спечелим 3 точки, само че ще бъде тежък мач. Очакваме да бъде мъчно, тъй като играем против млад и перспективен тим като Литва. Също по този начин чакам повече сила от нашите футболисти. В последните 3-4 дни тренирахме доста добре и чакам нашите футболисти да дадат максимума си ", съобщи селекционерът на България.

Кърстаич добави, че мачът с Черна гора е изиграл отрицателно психическо въздействие върху тима, което е обикновено поради младостта на играчите.

" Срещу Черна гора доминирахме и заслужавахме по-добър резултат. Заслужавахме тъждество най-малко. Този мач против Черна гора обаче оказа своето отрицателно въздействие, само че това е тъй като сме млад тим и перспективен. И този тим ще играе 10 години дружно. Срещу Унгария през първото полувреме бяхме малко уплашени, само че им би трябвало малко време, с цел да преодолеят такива съмнения. И въпреки всичко има разлика сред контроли и публични мачове. Не желая моите играчи да усещат напрежение. Все отново става дума за играчи, които нямат опит. Ако би трябвало някой да усеща напрежението, то би трябвало да е за мене ", добави той.

Наставникът на " лъвовете " откри прилики сред възпитаниците си и техните съперници.

" Литовците са млад тим, сходен на нашия, искащ да се потвърждава, само че към момента изграждащ се. Щастлив съм, че ще играем на нов стадион, само че още не съм го виждал. в този момент ще се срещнем с изискванията на тренировката ", добави той.

Двубоят сред е в събота (17 юни) от 16.00 часа и ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntsport.bg. Студийната ни стратегия стартира 30 минути по-рано.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР