Селекционерът на България Илиан Илиев коментира победата над Танзания с

...
Селекционерът на България Илиан Илиев коментира победата над Танзания с
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трябваше да победим на всяка цена! Получи се по най-трудния начин

Селекционерът на България Илиан Илиев разяснява успеха над Танзания с 1:0 в Баку. Той съобщи, че има много запаси към играта на тима, само че изрази вяра, че тази победа ще даде нужното самочувствие на играчите.
 България надделя мъчно Танзания за първата си победа от 16 месеца насам
България надделя мъчно Танзания за първата си победа от 16 месеца насам

Първа победа за България за годината

" След толкоз време беше в действителност извънредно тежко психически да изиграем този мач, защото трябваше да победим непременно. Получи се това, което прогнозирахме преди мача. Поздравления за напъните. Важно беше да победим. Получи се по сложния метод. Има доста запаси в самочувствието, когато държим топката. Няма време да работим, защото лагерите са къси. С повече диалози би трябвало да даваме самочувствие. Когато мачът не е в нашия надзор, всичко може да се случи.



Надяваме се, че най-сетне играчите ще се успокоят. И предходната година играхме против тимове, които мислихме, че ще победим протоколно. Това трупаше напрежение. Надявам се да спадне напрежението. Някои играчи демонстрираха отмалялост. Може би ще създадем промени за идващия мач, с цел да сме по-свежи, защото ще срещнем по-добър съперник.



Изискваме малко повече, защото знаем качествата на нашите футболисти. Трябва да направляваме повече мачовете. Не би трябвало да оставяме топката на съперника. Знам, че африканските тимове обичат да държат топката, нищо че не вършат някакви страхотни неща с нея. Искаме да тормозим повече съперника ", сподели Илиев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР