Селекционерът на България Илиан Илиев говори след равенството с Азербайджан

...
Селекционерът на България Илиан Илиев говори след равенството с Азербайджан
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Имахме ситуации, с които да затворим мача

Селекционерът на България Илиан Илиев приказва след равенството с Азербайджан в шампионата FIFA Pro Series. 

" Имахме ситауции при 1:0, с които да затворим мача и да го спечелим. Така стана, че в края ни изравниха. Трябва да извадим позитивните неща от мача. Да стоим високо на непознат терен, да пресираме ", показа той.

" Вижте, когато има условия да се играе футбол. Първо, мисля, че имаме още запаси в държането на топката. Трябва да имаме повече самочувствие при изнасянето на топката. Това се нещата, които да поправяме и естествено играта в отбрана. Малко се уморихме. След гола имахме 3-4 обстановки, в които трябваше да затворим мача, само че не успяхме. Това че ги създадохме отново е добър отзив ", сподели още треньорът.

" Като си посетител го отдаваш на ситуацията, те рискуваха много и ние в тези обстановки, в случай че бяхме създали бързи контраатаки, можеше да не приключи по този начин мача. Противникът е победил Швеция тук на този стадион преди няколко месеца ", добави селекционерът.

" Знаете, че последните ни резултати против тимове, които са по-слаби от Азербайджан не бяха прелестни ", приключи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР