Селекционерът на България – Младен Кръстаич, сподели, че очаква предстоящата

...
Селекционерът на България – Младен Кръстаич, сподели, че очаква предстоящата
Коментари Харесай

Кръстаич: Заслужавахме повече точки, аз обирам негативите

Селекционерът на България – Младен Кръстаич, показа, че чака идната евроквалификация с Литва да бъде „ извънредно тежък “ мач.

Сръбският експерт приказва на нормалната конференция преди сходен диаметър дуели. Срещата е на следващия ден, 14 октомври, от 19:00 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

Кръстаич неколкократно повтори, че „ лъвовете “ имат надалеч по-малко точки, в сравнение с заслужават на фона на играта си. Той добави, че не може да разчита на няколко контузени играчи и това е объркало сметките му.

„ Очаква ни тежък мач, Литва е порядъчен и доста тичащ тим. Отлична транзиция имат. Мачът няма да е елементарен, само че поради играта ни от първия мач с Литва, от Сърбия и от Черна гора, където създавахме шансове, можем да чакаме позитивен резултат ".

„ Както в двата мач с Черна гора и против Сърбия, допуснахме идентични неточности. Имахме по 3-4 чисти положения, не се възползвахме от възможностите си. Утрешният мач е подготовка, в такива мачове би трябвало да се възползваме от половин късмет, не от един. Не е контрола. Не би трябвало да позволяваме голове, каквито пуснахме с Черна гора и Сърбия. Аз нямам никакви забележки към играчите. Знам, че се гледат резултатите, а те не са на наша страна. Заслужавахме повече “.

„ Доволен съм от труда на играчите в подготвителния развой. Негативите би трябвало да са на мой тил, а позитивите на този на играчите. Така е от първия ми ден тук, по този начин ще бъде и до края “.

„ Ние ще подходим по-офанзивно. Винаги се играе, колкото ти разреши съперникът. Очаквам нашият тим да се възползва от възможностите си. Дори от едно състояние, а не от 3-4 както в предходни мачове “.

„ Ако бяхме взели точките, които заслужаваме, в този момент обстановката щеше да е по-различна и да се борим за класиране “.

„ Сами знаете, че липсват четирима играчи. Да не приказваме с предходния лагер общо. При всеки наш лагер липсва някой. Нашият жанр е нападателен, желаеме да вършим висока преса всеки мач. Отборът би трябвало да покаже предпочитание. В отбрана би трябвало да покажем повече централизация и да знаем, че мачът се играе, до момента в който съдията не свири край “.

„ За всеки мач имаме мотивация. Всеки мач гоним успеха “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР