Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт каза, че вече не се

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт каза, че вече не се
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Привилегия е да работя с най-добрите футболисти

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт сподели, че към този момент не се плаши от никаква работа във футбола, откакто в продължение на повече от седем години е отпред на " Трите лъва ".

Бившият британски национал застана на поста през септември 2016-а година, заменяйки Сам Алърдайс, а в изявление пред Sky Sports си напомни, че по това време е провел любопитен диалог с едно от огромните имена в специалността в лицето на Жозе Моуриньо.

" Спомням си, че приказвах с Жозе Моуриньо, когато беше в Манчестър Юнайтед и той сподели: " Знаеш ли, щом влезеш в сегашната си роля, можеш да направиш всичко ". Помислих си: " Това може да е ". Но седем години по-късно разбирам, че това несъмнено е несъмнено ", съобщи Саутгейт.

53-годишният експерт отговори още на въпрос дали му харесва да бъде треньор на Англия в този момент толкоз, колкото и преди.

„ Добър въпрос. Харесвам работата си, тъй като работя с положителни хора. Имаме играчи, които в действителност харесваме. Те са дружелюбни, желаят да се усъвършенстват. Ние работим с най-хубавите футболисти, тъй че е привилегия. А печеленето на огромни мачове, несъмнено, носи наслаждение “, съобщи Гарет Саутгейт.

Под управлението на някогашния футболист на Кристъл Палас, Астън Вила и Мидълзбро националния тим на Англия записа няколко доста мощни представяния на огромни шампионати, в това число второ място на Евро 2020. четвърто място на Мондиал 2018 в Русия, както и трето място в Лигата на нациите през 2019 година



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР