Сексуалният тормоз на улицата ще бъде обявен за престъпление във

...
Сексуалният тормоз на улицата ще бъде обявен за престъпление във
Коментари Харесай

Подсвиркването и заглеждането вече ще са престъпление във Великобритания

Сексуалният тормоз на улицата ще бъде разгласен за закононарушение във Англия, за което ще се планува наказване отнемане от независимост до две години. От няколко месеца в лондонското метро има плакати, които предизвестяват, че заглеждането е закононарушение.
Прочетете още
На тях има и телефонен номер с указания да се обадите, в случай че се почувствате обезпокоен или жертва на сходно държание. За недопустимо се счита и докосването до сателит, което изключително в час пик, прави стотици хиляди лондончани евентуални полови нарушители. Проучване на YouGov, сподели, че две трети от дамите не се усещат в сигурност, когато се разхождат сами през нощта, най-малко през избран интервал от време от денонощието.

Според Кралската прокуратура (КПС) дамите под 34-годишна възраст е най-вероятно да станат обект на полови закононарушения, само че е минимум евентуално да оповестят за тях.

Подсвиркването след момиче, подмятането на имитация като " мацка ", продължителното взиране в госпожица – всичко това ще е престъпно закононарушение, според плана, подсилен от министъра на вътрешните работи Суела Брейвърман. Сексуалният тормоз към този момент е противозаконен на Острова, само че в този момент се основава ново закононарушение - махленски полов тормоз.

Законопроектът ще вкара по-строги присъди за лица, които съзнателно тормозят, тревожат или тормозят някого на публично място. Предвижда се и увеличение на оптималните присъди - от шест месеца на две години.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР