Сексуалният тип и темперамент на жената може да бъде разпознат

...
Сексуалният тип и темперамент на жената може да бъде разпознат
Коментари Харесай

Помагало за мъже: Разберете каква е в леглото според бельото, което носи

Сексуалният вид и характер на дамата може да бъде разпознат по бельото, което тя избира. Смята се, че цветът на сутиените и бикините й е отличен индикатор за това дали тя ще е разкрепостена в леглото или консервативна.
Прочетете още
Достатъчно е да се види презрамката на сутиена й, която прозира под блузата или игриво се подава под презрамката на роклята й. Бялото долни дрехи е желано от традиционистките, за които единствената естествена поза е мисионерската.

Това е жена, която не приветства нови хрумвания в спалнята и си избира единствено една-две пози. Тя не желае да ги смени през целия си живот. Като цяло дамата, която избира бяло долни дрехи, е много досадна партньорка за всеки мъж.

Розовото долни дрехи е обичано на дамите вид Барби. Това е леснодостъпна мацка, отзивчива и с доста богат полов живот. Но в действителност цялата й лесна досегаемост е просто фарс, а зад имиджа на стилна и общителна кокона се крие комплексирана жена, която не се харесва.

Много е мъчно да я убедите да прави секс на запалена лампа. Тя от самото начало ще мисли не за друго, а за това по какъв начин тъкмо наподобява и дали няма да забележите някоя непотребна тлъстинка по нея. Жълтото и светлосиньото долни дрехи е обичано на дами, които са с мъжки характер, без да са изключително стилни.

В същото време обаче тя се срами от личното си тяло, по тази причина от нея може да се чака в действителност страховит секс, без съпътстващ стриптитйз или голи танци за възбуденост на мъжа.

Червеното долни дрехи е обичано на дамите вид вамп. Те са буйни, дръзки, обичат бързия секс и опитите в леглото. В нейното схващане не съществуват табута и думи като „ извратено ” не са й познати.

С нея може да се опита безусловно всичко – от тройка до секс игри пред куп хора и в това време тя няма да изпита и грам терзание. Черното долни дрехи е особено за дами, които имат много експанзия и малко предпочитание за опити.

Също по този начин те са скъперници откъм страсти. С тях не може да се приказва за това дали в действителност харесват секса или пък за какво. Но по тази причина пък те са извънредно цинични, което се харесва на доста мъже.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР