Сексуалната робиня“ на Джефри Епщайн Вирджиния Робъртс Джуфър е правила

...
Сексуалната робиня“ на Джефри Епщайн Вирджиния Робъртс Джуфър е правила
Коментари Харесай

„Секс робиня“ на Епщайн Вирджиния Джуфър е правила секс с втория „принц“, твърди, че е видяла Клинтън и Ал Гор на „острова на педо“, документите разкриват

„ Сексуалната робиня “ на Джефри Епщайн Вирджиния Робъртс Джуфър е правила секс с „ принц ” във Франция, разкриват неотдавна оповестени документи.

Giuffre - която твърди, че е била сводничество за секс с опозорения принц Андрю - споделя, че един път е правила секс с различен принц по напътствие на починалия причинител на полово закононарушение, съгласно показания от 2016 година за правосъдно дело.

„ На кои други международни водачи сте били полово трафикирани? “ юристът на отбраната Мери Борха попита Джуфре по делото си във Флорида против някогашния юрист на Епщайн Алън Дершовиц.

„ Принц Андрю да вземем за пример “, сподели Джуфре, преди да добави, че е била показана на различен човек „ като принц “.

Giuffre, в този момент на 40 — която сподели, че е била вербувана като младеж от и сведена от Епщайн на неговите сътрудници — сподели, че не знае името на принца и не знае от коя страна идва, само че сподели „ той го знаеше приказва [а] непознат език “, защото ние като „ той говореше добре британски “.

Giuffre сподели, че се е з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР