Сексуален мотив е една от версиите за убийството на малката

...
Сексуален мотив е една от версиите за убийството на малката
Коментари Харесай

Кърджалийски сайт и в. Уикенд: Имало любовен мотив в жестокото убийство на Дамла

Сексуален претекст е една от версиите за убийството на дребната Дамла, осведоми кърджалийският уебсайт ardanews.info. Срещу арестувания Мехмед Хасан, както към този момент бе публично обявено, е повдигнато обвиняване за ликвидиране.

``
реклама

На 17 декември той е предизвикал гибелта на 7-годишната Дамла по изключително нечовечен метод.  Мехмед е признал за убийството, само че към този момент не е показал претекст за това. Една от версиите е за полов претекст.  Ако бъде приет за отговорен го чакат от 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор или до живот без право на обжалване.

Мехмед, както към този момент се знае, работел дружно с вуйна си в завода, тя го обичала като собствен личен наследник и непрестанно му пособия. Преди 2-3 години обаче племенникът се влюбил в лелята, твърди " Уикенд ".

38-годишната Садет била доста обезпокоена от увлечението на роднината си и се пробвала да му изясни, че няма по какъв начин да бъдат интимни. Той обаче я уговарял да зарежже всичко и да избягат в чужбина.

След последния скандал сред тях, когато почерпеният Мехмед се нахвърлил сластно върху вуйна си, Садет го заплашила, че ще се оплаче в полицията. Най-вероятно дребното момиченце е станало свидел на мераците на братовчед си към майка му и дни по-късно е било ликвидирано от него по най-жесток метод, написа " Уикенд ".

25-годишният Мехмед имал ключ от жилището на Муса в кв. „ Слава “. Той работел дружно с майката Садет в една и съща фабрика, споделиха през вчерашния ден съседи на почернената жена. Предполага се, че сутринта е решил да я причака в жилището ѝ и по тази причина е влезнал вътре. Дамла, която спяла в креватчето си, обаче го усетила и почнала да вика.

Това предизвикало изверга да запуши устата на детето. Той натискал мощно, като задържал и нослето на Дамла, до момента в който спре да диша, признал самият Мехмед пред криминалисти, написа през днешния ден " Телеграф ". Когато Садет се прибрала вкъщи след нощна промяна, телцето на дъщеричката ѝ към момента не било изстинало и тя изпаднала в потрес.

Започнала да звъни на тел. 112, съседи чули писъците и също извикали помощ. Тепърва ще се открива от кое място Мехмед е имал ключ от жилището на Садет, както и за какво е желал да беседва с майката. „ Убийството е осъществено в креватчето на детето, а по-късно Мехмед е залепил устата му с тиксо “, са обяснили разследващи пред " Телеграф ".

Мехмед е бил разпитван 2 дни, преди да си признае, че е направил злодейството. Първоначално е имало версия, че майката на Дамла е негова съучастница, която на този стадий е отпаднала.

Възможно е обаче съгласно криминалисти тя да споделя по-малко, в сравнение с знае. Така да вземем за пример цели 2 дни не разкрила за странното въодушевление на племенника си към нея, а се опитвала да насочи проверяващите в друга посока, твърди " Уикенд ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР