Сексскандалът с британския комик Ръсел Бранд може да се окаже

...
Сексскандалът с британския комик Ръсел Бранд може да се окаже
Коментари Харесай

На 16 години Ръсел Бранд правил секс с проститутка, наета от баща му

Сексскандалът с английския комедиант Ръсел Бранд може да се окаже доста повече, в сравнение с завършек на блестящата му кариера. Някои коментатори към този момент предсказват, че това ще бъде най-голямата война на разбиранията за гласност на обичайните медии и на интернет пространството, където той се радва на изключителна известност през последните години. Даже има подозрения, че Бранд се е готвил години наред за нея, съзнавайки, че придвижването MeToo рано или късно ще застигне и него.
Прочетете още
48-годишният артист и водещ в никакъв случай не е крил, че е страдал от взаимозависимост към алкохол, опиати и секс в ранните години на кариерата си. Но също по този начин твърди, че от две десетилетия е чист. Има брачна половинка, две дъщери и сега фамилията чака трето бебе. Той изрично отхвърля изказванията на четири дами за обезчестяване, полови похищения и прочувствено принуждение сред 2006 и 2013 година Те проговориха за връзките си с него в следствие на английските медии “Таймс ” и “Канал 4 ”, само че последваха тъжби в британската полиция и от други дами.

Още преди да избухне абсурдът, Ръсел Бранд заяви на почитателите си в мрежата, че постоянно е  правил секс по взаимно единодушие,  само че на този стадий не може да каже повече за протичащото се поради почналите следствия. Продуцентски компании и организации, с които работи сега, обаче замразиха плановете му. Би Би Си и “Канал 4 ” отстраниха от платформите си за стрийминг всички излъчвания с негово присъединяване. “Ютюб ” заяви, че стопира опцията комикът да получава доходи от реклама от известните си изяви в тяхната мрежа, което значи, че той ще би трябвало да се лиши от доходи от милион паунда годишно.

Според някои коментатори цялото това бързо “заличаване ” на комика може да се окаже нож с две остриета и да активизира още повече армията от компютърни войни. “Независимо дали мислите, че поддръжниците му са фанатици и теоретици на конспирацията или просто отворени и любопитни персони, които имат вяра в свободата на изложение, те са легиони. Превъзхождат всяка телевизионна или вестникарска публика ”, написа “Дейли мейл ”. Вестникът отбелязва, че по време на пандемията Бранд е навлязъл във всички обществени мрежи и се радва на 30 млн. почитатели, които сега се сплотяват в негова поддръжка. Някои от техните известия в мрежата гласят: “Разказвач на истини ”, “Не им позволявайте да ви спрат ”, “Бъдете мощни ”.

Една от хипотетичните жертви твърди, че е била изнасилена, а друга упреква комика във физическо и прочувствено принуждение. Тя е имала 3-месечна връзка с него, когато е на 16 година, и по думите ѝ той се възползвал от нейната младост и звездния си статут, с цел да ѝ влияе какво да прави. Разкрива, че 31-годишният по това време Бранд я учел  по какъв начин да лъже родителите си  Изпратил ѝ служебна си кола от Би Би Си, с цел да я вземе от учебно заведение и да вършат секс.

Някои от хипотетичните жертви изясняват, че се почувствали подготвени да опишат за случвалото се с тях преди години, не на последно място и поради новото амплоа на комика като уелнес инфлуенсър. Според тях хищническото му отношение към дамите е било обществено известно в средите на шоубизнеса, само че това не му е попречило да построи сполучлива кариера в Англия и Съединени американски щати и да се изявява като издирван коментатор по радица публични въпроси.

Ръсел Бранд има мъчно детство, което в записките си сочи като причина за някои душевен контузии и моменти на разрушително държание. Родителите му са разграничени. Майка му се разболява от рак, а татко му го взема понякога при него. Една от спорадичните им срещи обаче е много запаметяваща се и през последните дни постоянно се преразказва в британските медии. 16-годишният Ръсел е заведен на отмора във Филипините, където татко му наема 3 проститутки – две за себе си и една за сина си. По това време Бранд няма съвсем никакъв полов опит и случилото се в хотелската стая се запечатва вечно в съзнанието му. По-късно ще признае, че този “плах и неуместен секс ” го е предиздвикал да се почувства по този начин, като че ли обича дамата, на която татко му платил, с цел да го трансформира от момче в мъж. Също по този начин, че проституцията и сексът са били част от неговия “нощен, мрачно обагрен живот в задната уличка ”, до момента в който се е борил с пристрастяването си към опиатите. Като доста деца с мъчно семейство той е притеглен от магията на театъра и дори се записва в учебно заведение по изкуства, само че е изключен поради дрогиране и чести отсъствия. Комедийният род доста му подхожда и стартира да се изявява като независим артист. Прави моноспектакли, в които прави шокиращи самопризнания за хероиновата си взаимозависимост. С един от тях се показва на фестивал в Единбург през 2004 година, където геният му е видян от рецензията и британските медии. За Ръсел Бранд стартира да се приказва като за въплъщение на най-хубавото и най-лошото на съвременна Англия.

Големи английски медии го канят за водещ на свои известни излъчвания. Започва да се снима и в кинопродукции на Холивуд. На снимачната площадка  среща певицата Кейти Пери.

Целувката, която двамата би трябвало да изиграят пред камера, се трансформира в обич от пръв взор и след 3 месеца се женят на обилна гала в Индия. Съвместният им живот обаче продължава по-малко от 2 година През 2011 година, в навечерието на Коледа, Бранд изпраща есемес на попзвездата, че се разделят.

Емоционалните му откровения са едно от нещата, които досега постоянно са го спасявали и от най-големите кавги, в които се е забърквал, а те не са по никакъв начин малко. Ден след бомбените атентати в Съединени американски щати на 11 септември той се появява, облечен като Осама бен Ладен в офиса на тв предаване. По-късно пък споделя на посетител, който би трябвало да интевюира, че е спал с внучката му. Чете нецензурен материали в ефир. Освен това се твърди, че имал табиет да води със себе си своя дилър на опиати и дори го срещнал с певицата Кайли Миноуг. Преди да скъса със скандалното си минало и да се ожени за актуалната си брачна половинка Лора, той е задържан 12 пъти по разнообразни обвинявания. Винаги е успявал да се измъкне. Сега обаче нещата наподобяват много по-сериозни. Съобщено бе, че сигналите против него ще се проверяват от специфичен полицейски отдел, основан след разкритията за полови злоупотреби и принуждение над деца от водещия на Би Би Си Джими Савил, които се появиха чак след неговата гибел.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР