Секссимволът от близкото минало Гойко Митич, по когото припадаха всички

...
Секссимволът от близкото минало Гойко Митич, по когото припадаха всички
Коментари Харесай

Легендарният Гойко Митич призна за незаконно дете СНИМКА

Секссимволът от близкото минало Гойко Митич, по който припадаха всички дами от социалистическия строй, има плевел любовен живот.

Наскоро артистът легенда от „ Оцеола “, който се е открил трайно в Берлин, навърши 81 години. Все още е в забележителна форма. Не единствено че продължава да се снима в сериали, да играе в театъра и да спортува всеки ден, само че намира време и за обич. Гойко споделя пред немските медии, че има нова избраница, само че не желаел да обявява връзката им обществено, въпреки да живеели съществено на фамилни начала.

Много от почитателките на мачото от сръбско-немски генезис не подозират, че той в действителност има противозаконна щерка. Едва в зрелост Митич признал детето си, което се появило на бял свят през 1992 година след плевел, само че къс разказ, завършил с крушение и сълзи за горещата италианка Рамона. Дъщерята на Гойко се споделя Наталия и е към този момент на 29 години. В последно време с татко ѝ са повече от близки и тя постоянно е при него в Германия. В немските медии даже се появи първа тяхна обща фотография, на която театралничат усмихнати един до различен, а приликата им е явна.



Въпреки че постоянно е бил обкръжен от красиви дами, в разгара на кариерата си безконечният индианец Митич в никакъв случай не демонстрира половинките си. Само възприятията му към хубавиците от екрана Ренате Блуме и Барбара Брилска не остават скрити за публиката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР