Секси плеймейтка сви гаджето на президенската щерка Дарина Радева Дългокраката красавица

...
Секси плеймейтка сви гаджето на президенската щерка Дарина Радева
Дългокраката красавица
Коментари Харесай

Секси плеймейтка открадна гаджето на президентската щерка

Секси плеймейтка сви гаджето на президенската дъщеря Дарина Радева

Дългокраката хубавица Лиана Николова оплете състезутеля по мотокрос Йоан Георгиев.

Студентката от НТФИЗ Дарина Радева и моториста се залябиха предходната година. Връзката им стана обществена, откакто папараци ги хванаха няколко пъти дружно.На няколко пъти Йоан бе засичан да чака презинетската дъщеря пред НАТФИЗ и тогава стана ясно, че двамата са двойка.

Само че от няколко месеца щерката на прездисдеанта Румен Радев е прелъстена и изоставена. В прегръдките му към този момент е едно от зайчетата на „ Плейбой “ чаровната Лиана. Красавицата е някогашна волейболистка и през 2019 година участваше в състезанието „ Мис Плейбой “. Мацката обра овациите с провокативния си външен тип.

Брюнетката работи като стюардеса в елитна самолетна компания и обикаля света. Лиана следва публицистика. При един от полетите омайност някогашната фуболна звезда на „ Барселона “ Самуел Ето'О. Палавата плеймейтка остана единствено по прашки на най-големия стадион в Европа " Камп Ноу ".

Секси мацката е излизала с много богати гаджета, само че в този момент се е кротнала при първенеца по мотокрос. Двамата са засичани на отмора в Банско и в някои заведения в столицата. Влюбените не стопират да качват много интимни фотоси и сторита в Инстаграм.

Предателството на Йоан много наранило Дарина и тя не го желае на нейни представления. След раздялата президентската дъщеря не е забелязвана с различен мъж, а и от този момент пази ревностно персоналния си живот.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Дарина Радева Румен Радев Лиана Николова Йоан Георгиев президентска дъшеря
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР