Сексбомбата Вели, която нашумя с провокативните си клипове в интернет,

...
Сексбомбата Вели, която нашумя с провокативните си клипове в интернет,
Коментари Харесай

Еротичният модел Вели предизвика Николаос Цитиридис СНИМКИ и...

Сексбомбата Вели, която нашумя с провокативните си клипове в интернет, гостува нощес в шоуто на Николаос Цитиридис. Традиционно, петък вечер в предаването се организира рубриката " Майстори на разногласието ", където две известни персони пазят другите си тези по даден въпрос.

Темата тази седмица беше " Може ли гледането на порно да усъвършенства половите техники ". " В единия ъгъл " застана професорката по сексология Станка Маркова, а неин конкурент беше Вели.

Водещият, както и проф. Маркова, показаха мнение, че филмите за възрастни биха могли да увредят душeвността на подрастващите, до момента в който еротичният модел беше на противоположното мнение.

Спорът мина и към това, дали на актьорите във въпросните филми действително това им доставя наслаждение или те гледат на него като на " просто работа ". Вели, очевидно изхождаща от своя опит, се аргументира, че плътските пристрастености постоянно са водещи, а не парите. " Аз мога да получа и 20 оргазма ", изрично съобщи едрогърдата дама, с което завоюва овациите на публиката. Маркова дефинира този " феномен ", като изключение: " Сега си млада, блага моя, като мине време и ти ще възприемаш това като специалност и ще забравиш за удоволствието. "

Участието на Вели, което е първо за нея по малкия екран, накара обществените мрежи да прегреят. Коментарите по адрес на сексбомбата бяха в двата полюса. Защитниците й обявиха, че в сложните времена на пандемия, когато контактите са сведени до най-малко, " Вели носи наслада на мъжете ". Други пък я порицаха: " С какво тъкмо е известна тази, с изключение на с порно клиповете си? Не би трябвало да издигаме такива хора ", отсякоха моралистите.



Справка на " Марица " сподели, че еротичният модел в действителност се трансформира в интернет феномен. Доскоро тя правеше платени поздрави в прочут уебсайт, където беше най-обортната " звезда ". Впоследствие Вели реши да си направи собствен личен портал, който се радва на огромен триумф.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР