Сексбомбата от третия сезон на Игри на волята Паулина е

...
Сексбомбата от третия сезон на Игри на волята Паулина е
Коментари Харесай

От шоу на шоу: Хубавица от Игри на волята ще се бори за сърцето на Ерген №3

Сексбомбата от третия сезон на " Игри на волята " Паулина е една от звездните участнички в " Ергенът ", написа " България Днес ".

Блондито, което е родом от Полша, се бори за сърцето на милионера Алекс. Паулина е добре познато име в родните среди. Преди години взе участие в " Гласът на България ". Изявата й в " Игри на волята " обаче провокира същински възторг. Поли бе на крачка от успеха, само че в последна сметка остана трета в 3-ия сезон на формата.

Сега мацката се впуска в ново премеждие. Паулина е една от участниците в новия сезон на най-романтичното риалити. Мацето от известно време е единствено и по тази причина взема решение да си опитва шанса.

 Паулина желае да добие още известност с присъединяване си в шоуто Паулина желае да добие още известност с присъединяване си в шоуто. Снимка: бТВ

Надарената русокоска, която се изява и като певица, имаше случка със засукан юноша, само че в последна сметка Поли, както я назовават всички, изостави гаджето.

Ергенът Алекс и мацката са лика-прилика - руси и синеоки. И съгласно русокоската си пасват идеално. Именно заради тази причина сексбомбата от " Игри на волята " взема решение да се запише за формата. Поли е натурална, без корекции. И впечатлява с естествен бюст и сочно тяло.

 

 Блондинката Марина е много секси

Блондинката Марина е много секси. Снимка: Инстаграм

Както е известно, всяка година има по-няколко девойки, които са известни отпреди " Ергенът ". През предходната година това бе Джия, която е фолкпевица. В първия сезон пък победителката Виктория Капитонова бе нашумяла около " Мастършеф ".

Иначе за сърцето на ергена Алекс ще се борят куп силиконки, издават нашите източници.

 Ергенът Алекс Ергенът Алекс. Снимка: бТВ

 

Няколко много надарени девойки, минали през пластични хирурзи, са част от третия сезон на най-романтичното риалити. С едни гърди пред останалите, наподобява, са Марина, Симона и Анна-Мария. Трите имат много кубици в пазвите и хващат окото.

Разбира се, има и такива дами, които не са коригирали гърдите си, само че за сметка на това са надули джуки, скули и така нататък Такъв най-вероятно е казусът с Габриела. Мацката очевидно е уголемила джуките си. Интересното е, че предишния сезон дама със същото име имаше сходни корекции.

 Анна-Мария е млада, само че към този момент има силикон в гърдите

Анна-Мария е млада, само че към този момент има силикон в гърдите. Снимка: Инстаграм

 

Както всяка година, и през тази ще има участнички, които са изцяло натурални и естествени. Продуцентите от години залагат на този метод, с цел да покажат, че нищо не може да размени натуралната красота.

 Габи има корекции на устните

Габи има корекции на устните. Снимка: Инстаграм

В същото време фотосите на шоуто са към края си. Ергенът Алекс към този момент е отсял огромна част от съперничките за сърцето му. Продукцията напълно скоро ще снима финалния епизод и водещият Наум Шопов и Ергенът ще се завърнат в България. Както е известно, през тази година, за разлика от предни, шоуто се снима в тузарска вила в Гърция.

Елена: Оператор ме срещна с новото ми гадже

Шокиращи разкрития направи една от най-одумваните участнички от предишния сезон на " Ергенът " - Елена. Татуираната редакторка се е срещнала с новото си гадже с помощта на оператор от продукцията.

 Елена сподели, че си има гадже в края на лятото, само че не разкрива детайлности

Елена сподели, че си има гадже в края на лятото, само че не разкрива детайлности. Снимка: Facebook

" На прощалното празненство се напих. Същата вечер един от операторите ме попита дали имам срещу да ми написа един човек... този, с който съм в този момент! Казах: " Защо не ", довери неотдавна в изявление редакторката Елена, която остана с разрушено сърце, откакто ергенът Евгени избра моделката Валерия.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР