Сексът в шоутомай вече не е мираж, съобщава Блиц. Докато

...
Сексът в шоутомай вече не е мираж, съобщава Блиц. Докато
Коментари Харесай

Мани отново скандализира: Сексът в шоуто 'Игри на волята" май вече не е мираж

Сексът в шоутомай към този момент не е мираж, оповестява Блиц. Докато всички чакаха това да се случи сред Паулина и Стратимир, или сред Красима и Симеон, други участници изненадаха с такова увлечение. 

Тайната е известна на всички участници, само че Мани беше тази, която непосредствено описа детайлности за случката и кой от тях е ходил да подслушва на вратата. 

Такива фрагменти продуцентите не са излъчвали, само че скандалната разкри шокиращи детайлности от задкулисието на играта. След като бе победена на капитанската борба от Андрей, племето на Бойците я плячкосаха, а тя се опита още веднъж да се внедри в тяхното племе, като разкрие мръсните секрети на Приключенците, които е съумяла да научи за късото време, в което беше в тяхното племе.

Мани шокира всички като разкри, че при Сините се приказва, че другарството на Елизабет и Андрей е прераснало в освен това. Останалите били уверени, че двамата са правили секс. Според Мани , Красима е тази, която " отворила очите " на останалите, откакто забелязала, че Андрей и гимнастичката се затворили за часове в спалнята. 

Русата сексбомба даже наддавала уше на вратата, с цел да долови някакви стонове. Тази история беше посрещната с усмивка от набедените за любовници участници. Елизабет призна Андрей за собствен другар, само че взеха решение да не влизат в детайлности и да не се оправдават, което ускори подозренията за секс и измежду феновете.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР