Сексът невинаги е фантастичен, вълнуващ и удовлетворяващ, независимо дали сте

...
Сексът невинаги е фантастичен, вълнуващ и удовлетворяващ, независимо дали сте
Коментари Харесай

Как да подобрите секса във връзката си

Сексът не всеки път е приказен, трогателен и удовлетворяващ, без значение дали сте във етапа на медения месец или сте дружно от пет години. Има моменти, когато сте недоволни и разочаровани заради милион аргументи. Много двойки се сблъскват с незадоволеност в секса, без значение какъв брой дълго са били дружно, какъв брой доста се обичат, какъв брой всеотдайни и изпълнени с доверие и почитание са - по-лесно е, несъмнено, да се справите с всеки проблем, даже неудовлетворителен секс, в случай че всички тези условия са изпълнени.

Когато сексът е страховит, когато всичко върви добре, постоянно е по-лесно - въобще не мислите за това и от време на време ви се коства, че хората са претрупани, че приказват и пишат от ден на ден и повече за секса, като че ли е най-важното нещо в живота. Но когато се сблъскате с незадоволеност, когато почувствате, че сексът с колегата ви е отегчителен, че е редуциран до равнището на всички други неща, които би трябвало да се вършат в несъмнено време по избран метод, ще започнете да мислите повече по този въпрос. Е, вместо да си представяте по какъв начин би било с някой различен (това вършат всички, на които им липсва неспокойствие във връзката), подобрете половия си живот за взаимно наслаждение. Ето по какъв начин:


Говорете на първо място
Комуникацията е основна. Да, всичко го знаем, само че не всички сме склонни да се замислим до каква степен е истина. Ако не говорите за това, което ви мъчи, се затваряте в себе си, отдалечавате се от колегата си, натрупва се неодобрение и сте надалеч от решение. Ставате тревожни, негодуващи, смутени – всеки аспект от една връзка страда, когато в един от тях се появи проблем. Затова не позволявайте връзката да изчезне и в случай че забележите, че към този момент сте се дистанцирали, признайте си, че по този начин нищо няма да се реши и евентуално ще стане по-зле, тъй като отдалечаването води единствено до даже по-голямо оттегляне и изстудяване на връзките. Инициирайте диалог и ще ви бъде по-лесно, каквото и да говорите и чувате. Може би казусът във връзката ви се демонстрира единствено посредством секса и може би, започвайки диалог за това, ще се окажете на напълно друго място, като вземете поради други аспекти на взаимоотношенията ви и вашите вярвания, упования и потребности. Със сигурност ще откриете нещо значимо, тъй че говорете.
Търсете, това, което желаете
Може да наподобява изненадващо, само че е изцяло допустимо вашият сътрудник да няма визия, че нещо ви тормози и че нещо ви липсва, че не сте удовлетворени и че не се наслаждавате на секса толкоз, колкото преди. А и може да се ядосвате двойно – че не вижда и че не можете да разрушите илюзиите му просто по този начин. Е, няма драма, в случай че приложите тактичност. Подобрете половия си живот, като предизвиквате това, което желаете в леглото. Помолете колегата си да извърши желанията ви, покажете му по какъв начин – може би ще бъде сюрпризиран, само че несъмнено ще бъде провокиран да се „ срещне “ с вас. Инициирайки промени, отваряте информационен канал, тъй че не е нужно да организирате този „ огромен диалог “ - можете да го превърнете в дребни такива за мечти и игри, за промени, които желаете да внесете в половия си живот.
Опитайте се да се дистанцирате от ежедневните проблеми
Когато сте обременени от финансови и фамилни проблеми, мъчно ще постигнете настроението, належащо за приятност от секса. Така че пробвайте да методите към него въпреки това – гледайте на секса като на похищение на вниманието от проблемите (които няма да решите, като се тревожите постоянно), като на метод да се ободрите и да се заредите с силата, от която се нуждаете, с цел да се справите с провокациите на всекидневието. След като се окажете в леглото с колегата си, посветете му се, оставете се да бъдете галени, събудете пристрастеността и се наслаждавайте. Осигурете изискванията - изключете телефона и тв приемника, пуснете музика, намалете осветлението, създайте сантиментална атмосфера, която да ви извади от всекидневието.
Не гледайте часовника


Няма значение какъв брой време траят интимните милувки. Понякога ще сте в въодушевление за постепенно и дълготрайно правене на обич, възбудата ще пораства постепенно и интимната игра ще продължи час-два. Понякога просто ще стигнете до върха за по-малко и от 10 минути. Добре е да не бързате, да имате дълга любовна игра, с масаж и милувки, само че е добре да се насладите и на къс, бърз и избухлив секс, който освобождава напрежението ви. Напълно естествено е да вършиме обич с индивида, който обичате по всеки вероятен метод.
Променете рутината си
Игривите двойки имат рутина – от сигналите, които изпращат един на различен, през нормалното време на деня (и избрани дни), до реда, в който подхождат към половата игра и позите, които ползват. Разбира се, може да бъде много приемливо, само че пробвайте да въведете избрани промени и изненади. Може би на колегата ви ще му бъде необичайно (какво си въобразявате сега), само че несъмнено ще ви последва и ще се приспособява и евентуално ще бъде въодушевен да стартира интимността по метод, друг от нормалния.
Опитайте с играчки
Подобрете половия си живот, като въведете игри - играчки. Секс играчките не са измислени единствено за хора, които нямат сътрудници. Много двойки са обогатили интимността си, пробвайки секс играчки, които да подтикват въображението ви. Двойките, които са отворени към опитите, вършат и по-игрив, трогателен и чест секс!
Не спирайте да флиртувате и съблазнявате
Флиртът с колегата ви е част от вашата палавост – доста по-сладко и по-вдъхновяващо е да изпратите на колегата си двусмислено обръщение или предизвикателна фотография доста преди да имате шанса да вършиме секс, в сравнение с да методите към секса без думи или да имате предварителни условия. Дръжте се по този начин, като че ли преди малко сте се срещнали - виждали сте го по филмите, само че двойките в действителност го вършат, тъй като може да бъде доста занимателно и секси.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР