Сексът на публично място е една от по-безобидните сексуални фантазии,

...
Сексът на публично място е една от по-безобидните сексуални фантазии,
Коментари Харесай

8 неловки истории за секс на публично място

Сексът на обществено място е една от по-безобидните полови мечти, които не са чак толкоз сложни за реализиране в действителния живот, написа обстоятелства.бг. Вижте какво се е случило на няколко същински двойки, когато са решили да се развихрят на непознат терен, рискувайки да ги пипнат всеки миг: 1. Решихме да вършим секс в социална тоалетна.
Тъкмо започнахме и в прилежащата кабинка влезе мъж, по огромна потребност. Когато най-сетне излезе, продължихме. Но в тоалетната влезе различен мъж и стартира да се взира в огледалото. Оказа се, че всичко се вижда.

2. Живеехме на общежитие и нямаше усамотение.
Вечерта, когато се стъмни, отидохме в храстите зад общежитието. Точно тогава портиерът излезе там да пикае.

3. Паркирахме колата на паркинга на киното...
Тъкмо се настанихме на задната седалка и на паркинга спря още една кола. От нея излезе един дядо и стартира да свети с фенерче към колата ни. Стори ни се, че в другата ръка има нож. Смъкнахме се на седалката, с цел да не ни забележи. Уплаших се и споделих на приятеля ми, че би трябвало да си тръгваме, само че към този момент се бяхме съблекли. Изведнъж дядото потегли към колата ни. Приятелят ми скочи на шофьорската седалка и подкара с цялостна газ. Чак след няколко километра спряхме да се облечем. Сега ни е смешно, само че тогава доста се уплашихме.

4. В гимназията се измъквахме с гаджето скрито от къщи и ходехме в парка нощем.
Веднъж, обаче, полицията търсеше някакъв нарушител и ни сгащиха със свалени гащи. Още по-лошото беше, че единият от служителите на реда се оказа мой някогашен преподавател. Каза ни единствено, че нощем в парка е рисково и ни прати да се прибираме.

5. Веднъж с някогашния правихме секс в колата.
Колата обаче не беше със затъмнени стъкла. Покрай нас мина цяла колона велосипедисти, които ни видяха и забавиха ход и взеха да ни зяпат. Ние взехме решение да продължим. Така и по този начин ни видяха, най-малко не ни познават. Оказа се, че един от велосипедистите е мой учител. После целия учебен срок седях на най-задната банка. Така и не разбрах дали ме е познал.

6. Отидохме на кино и тъй като залата беше празна, взехме решение да се позабавляваме.
Сексът беше страховит, а след това догледахме кино лентата. Когато свърши и светнаха лампите, видяхме, че зад нас има хора, които всичко са видели.

7. Приятелят ми ме предложения на вилата с техните, с цел да се срещнем.
Вечерта си седяхме в стаята. Стана безшумно и ние взехме решение, че всички са си легнали. Прииска ни се да поплуваме на пълнолунието. Отидохме в езерото, а след това започнахме да вършим секс на брега. По едно време чух звук от идващ се мотор и някой повика приятеля ми по име. Оказа се, че техните решили да се разходят с лодката и минали около нас. Единственото, което ми хрумна, е да скоча във водата и да им помахам с ръка.

8. Бях студентка, а обичаният пристигна да ме навести.
Не можахме да се усамотим нито в общежитието ми, нито в хотела му и трябваше да търсим скрити ъгли. Скрихме се в едни шубраци и пристигна някакъв, който ни попита дали може да се причисли. Казахме му, че не може, само че той не искаше да си тръгне и трябваше ние да си тръгнем.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР