Сексът и градът“ е напът да си поеме глътка свеж

...
Сексът и градът“ е напът да си поеме глътка свеж
Коментари Харесай

Нов трейлър на продължението на Сексът и градът

„ Сексът и градът “ е напът да си поеме глътка пресен въздух, повече от 23 години откакто сериалът дебютира за първи път по HBO. С днешна дата стана ясно, че първите два епизода на продължението  " And just like that "  предстои да бъдат излъчени на 9 декември. Другите осем епизода от сезона пък ще гледаме поредно всеки четвъртък.

Дългоочакваната продукция ще се концентрира върху нова глава от живота на Кари (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис), които към момента водят своите борби в Ню Йорк, само че този път през призмата на 50-годишните им екранни персонажи. Към компанията няма да се причисли само Саманта Джоунс (Ким Катрал), която не съумя да откри общ език с отдавнашните си сътрудници от снимачната площадка.

„ Истинските приятелки в никакъв случай не излизат от мода. „ And just like that “ идва на 9 декември! "



„ Казват, че някои неща в никакъв случай не се трансформират, само че истината е, че животът е цялостен с изненади. And just like that стартира нова глава. “, споделя Кари в филмовия откъс. 

Въпреки неизбежните промени, продължението на " Сексът и градът " ни дава обещание да се почувстваме като вкъщи си с новия сезон. Точно по този начин, както подозираме, че са се чувствали и актьорите от сериала при възобновяването на фотосите.

„ Сексът и градът “ пожъна триумф с дебюта си през 1998 година освен поради откровената си полемика за секса и любовта, само че и заради приятелството и лоялността, които са в положение да разбият всички клишета и стандарти.  А напълно скоро следва да се насладим на обстоятелството, че животът още веднъж събра трите най-хубави приятелки на екрана, с цел да ни провокира да се усмихнем необятно на неговите красиви обрати още един път.
Хейт към Джесика Паркър: Стара си за " Сексът и градът "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР