Сексът е толкова естествено нещо като храненето и дишането, но

...
Сексът е толкова естествено нещо като храненето и дишането, но
Коментари Харесай

Вижте цялата истина за женския оргазъм

Сексът е толкоз естествено нещо като храненето и дишането, само че никой не ни изяснява за какво изпитваме наслаждение, до момента в който хапваме обичаното си ядене.
За сметка на това книжния пазар е наводнен от наръчници, които дават ум по какъв начин да стигнем до оргазъм и по какъв начин да задоволим другия.
Наръчници, най-много ориентирани към дамите, тъй като тяхното либидо било по-проблемно!?
Ами не! Жените имат отлично либидо, а в случай че ги „ боли глава “, най-вероятно това е поради пишман любовника до нея. На кого му се ще да прави секс с някой, който я употребява като бетонобъркачка, мятайки я на всички страни, без да задоволи и на йота нейните щения.
Мъжките глави са цялостни с легенди за женския оргазъм, които от детски стигат до налудничави.
Един от тях гласи, че единствено полово узрелите дами умеят да изживяват вагинален оргазъм. Тази неточност изискуем на Зигмунд Фройд.
Бащицата на психоанализата, който твърди, че дамите завиждат на мъжете поради пениса, ги дели на две категории. Първата категория са " полово неузрелите " - тези, които доближават до връхната точка само посредством стимулиране на клитора. Според него тези дами били изнамерили този метод, с цел да имат половинчата отплата за това, че природата ги е лишила от удоволствието да се любуват на пениса.
А полово узрели са дамите, които осъзнават пасивната си роля на " ощастливявани " от мъжа. Единствено те могат да доближават до вагинален оргазъм по време на сексуален акт. С други думи, пенисът е вълшебната пръчица на плътския кеф. И когато партньорката не може да бъде задоволена от интензивното влизане и излизане на члена във влагалището, то виновността си е нейна. Е, аман от невежи хора с пишки, па въпреки и психоаналитици.
Именно това умозаключение на господата е една от аргументите, заради която хиляди дами биват лишени от висшото наслаждение от секса.
Още през средата на 60-те години психолози и сексолози сплотиха напъните си и потвърдиха, че вагиналният и клиторният оргазъм са равностойни като преживяване на наслаждение при дамата. Клиторът е самобитен мощен център на удоволствието, тъй като всички нерви в седалищната част на женското тяло имат окончания там. При някои дами е задоволително триенето на пениса във влагалището, с цел да се подтиква косвено клиторът и да се доближи до двойно висшо наслаждение.
Световната статистика сочи, че към 70 % от дамите имат потребност от в допълнение мануално или орално стимулиране на клитора, с цел да избухнат в полови „ пламъци “.
Чудесно би било, в случай че мъжете се постарят малко повече в любовната игра и дано не приписват своето неумение на нереалното разбиране " фригидна жена ".
Друга илюзия е, че G-точката доставя оргазъм по поръчка. Твърде примамлива е визията, че някъде надълбоко в женското тяло е прикрито едно магическо копче, което би трябвало единствено да бъде натиснато, с цел да се възпламени вулканът на еротичните удоволствия.
През 1950 година гинекологът Ернст Грефенберг открива една доста специфична точка на горната предна страна на влагалището, която съгласно него е най-чувствителната ерогенна зона на дамата.
Едва ли не с едно нежно натискане и оргазъмът е подготвен!
Това революционно изобретение разделило гинеколози и сексолози на два лагера. И до момента в който те спорили дали такова знамение въобще съществува, дали е просто продължение на клитора, анкетите, извършени измежду дамите, развенчават тази велика заблуда. Повечето от дамите признават, че не могат да открият тази прословута G-точка, тъй като се оказва, че при всяка жена тя се крие на друго място.
Друга огромна част от дамите пък не усещат тази прехвалена възбуденост при стимулирането й, а единствено една дребна част от тях имат шанса да се любуват на това еротично чудо.
Едно от публикуваните заблуди в секса се отнася до синхронния оргазъм и до това, че той задоволява най-пълноценно сътрудниците. В своя фуднаментален труд " Перфектният брак ", публикуван през 1926 година, холандският гинеколог Ван дер Велде афишира оргазма, който сътрудниците изживяват в еднакъв миг, за съвършения секс.
Тази сантиментална визия за " тоталното обединение " витае и до през днешния ден в доста спални и към момента нанася задоволително вреди.
Статистиката сочи, че на дамата са й нужни приблизително 15 минути, с цел да доближи до кулминационна точка, до момента в който на мъжа са му нужни единствено две и половина. По-обиграните господа може и да удължат времето до оргазма си, давайки задоволително време на партньорката си да свърши.
Друг мит е, че дамите нямат потребност от оргазъм, с цел да се усещат полово задоволени. За жал създателите на тази измислица са самите дами. И то от криворазбрано милосърдие, деликатност, съчувствие и предпочитание да простят нескопосаните старания в секса на мъжа до тях.
Когато той още веднъж е приключил прекомерно бързо или пък не е съумял нищо да свърши, тя се усеща длъжна да прояви схващане и шепне състрадателни и успокоителни думи в ухото на любовника си, потвърждавайки, че за нея оргазмът не е значим, стига да са щастливи дружно.
И защото сходно изказване го устройва, мъжът стартира да тръби, че сексът за една жена напълно не е толкоз значим както за него.
Да се твърди, че оргазмът е без значение за дамата е също толкоз неуместно както изказванието, че бездомните хора нощуват под намерено небе, тъй като имат потребност от чист въздух.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР