Сексът е неизменна част от живота! Едва ли има човек

...
Сексът е неизменна част от живота! Едва ли има човек
Коментари Харесай

Ето три секс новини, за които може и да не сте чували

Сексът е неизменима част от живота! Едва ли има човек,който да не обича интимните милувки. Но от време на време сред чаршафите изникват и проблеми. Понякога хората, които имат дългогодишни връзки, се отегчават от половинката си. Друг път пък сексът с нов сътрудник потегля мъчно или претърпява тотално крушение. Сексолозите обаче оповестиха ободряващи вести, които могат да спасят полови живот на всички. Най-често в секса разчитаме на едно от трите си сетива - слух, зрение и досег. Всеки човек има самостоятелни желания в това отношение: някой е вманиачен за допиране, други не могат да доближат до оргазъм без очен контакт, а трети се възбуждат до лудост единствено от гласа на половинката си по време на секс. „ Общо взето сексуалността на хората е разграничена на три типа. Едни залагат на визуализацията, други на слуха си, а трети на директния досег по време на интимните прекарвания “, разясняват сексолозите.

Визуализация
Най-често срещаният вид са образните изображения. По предписание такива хора обичат всичко красиво и прелестно за окото, същото се случва и в една връзка: сътрудникът би трябвало да наподобява добре и е желателно да остане прелъстителен и в секса, тъй че визуалистите изискват половината им да остане все по този начин привлекателна в техните очи. „ Лесно е да определите, че принадлежите към този съответен вид - в случай че атмосферата е значима за вас, украсявате спалня или баня преди приятна вечер с половинката и не позволявате на себе си или на колегата си да изглеждате по-зле с течение на времето, то вие несъмнено сте образен вид “, разясняват сексолозите.

Допир
Вторият вид половост е обвързвана с докосванията. Тези хора обичат да „ опипват “ нещата – безусловно! Като е дружно с колегата си кинестетикът несъмнено ще да се държите за ръка, да се докосвате оптимално доста и допирът сред телета ви да е цялостен. „ Смята се, че по-чувствен ухажор от кинестетикът не съществува. Отново определяйки дали принадлежите към този вид, анализирайте държанието си в компанията на сътрудник си. Ако обичате да се докасвате с и без мотив, желаете да имате оптимално доста физически контакт и други сходни елементи, то вие несъмнено се възбуждате най-вече точно от допира сред две тела “, споделят сексолозите.

Слушател
Има хора, които се възбуждат извънредно доста от нещата, които чуват. За тях е значимо освен какво ще им каже сътрудникът им, ами и по какъв начин тъкмо ще го изрече и какъв брой близо ще бъдат устните на половинката до тялото на колегата когато споделя нещо секси. „ Тези хора доста тънко усещат вибрациите на гласа на половинката си и измененията в тембъра – тъкмо това ги побърква от възбуденост. Ако вашата сродна душа обича със слуха си, то доста внимавайте какво говорите освен преди, по време и след секса, ами и във всекидневието. Тези хора са доста чувствителни и както може да ги възбудите единствено с една дума, по този начин може и да ги отблъснете и нараните казвайки нещо недомислено “, предизвестяват сексолозите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР