Сексът е едно от най-силните преживявания, чрез които всеки път

...
Сексът е едно от най-силните преживявания, чрез които всеки път
Коментари Харесай

Можем ли да правим секс, без да имаме връзка? Кобилкина отговаря

Сексът е едно от най-силните прекарвания, посредством които всякога осъзнаваме и преоткриваме себе си. Той ни дава дълбока интимна връзка с колегата. Възможно ли е обаче да вършим страховит секс, без да имаме сериозна връзка? Сексологът и фамилен терапевт Наталия Кобилкина дава отговор.
Според нея не постоянно, когато имаш връзка, правиш супер секс и противоположното. "Секс без връзка може, само че връзка без секс – не ", споделя Наталия.
Секс без обич e нещо изцяло обикновено и сходни връзки са доста комфортни за сътрудници, които не желаят сериозна връзка, само че сред тях има химия.
Често обаче в такива взаимоотношения единият сътрудник желае малко повече и има някаква вяра, че нещо ще се получи. Ако се появят усеща и стартира да се влюбва, тогава може да възникне проблем.
Затова Наталия поучава да начертаете границите още при започване на връзката. „ Ако сътрудникът до вас е безапелационен, че не желае нещо по-сериозно, евентуално няма да се получи. Тогава би трябвало да си извършите извода - задоволително ли ви е това и в случай че не - да търсите щастието другаде “, споделя тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР