Сексът е добър показател за това колко силна е една

...
Сексът е добър показател за това колко силна е една
Коментари Харесай

Най-добрите пози за секс извън спалнята

Сексът е добър индикатор за това какъв брой мощна е една връзка. Но знаете ли, че мястото, където го практикувате, е също толкоз значимо, колкото и количеството разменени милувки. Проучване на House Method изследва 1,048 души на възраст сред 18 и 80 години, които живеят под един покрив с колегата си. Анкетираните участници, които вършат секс отвън спалнята, споделят, че са 10,5% по-удовлетворени от интимностите, които им се случват сред чаршафите. Разбира се, позите, в които вършиме секс, са от особена значимост за любовния ви живот. В същото проучване се показва, че двойките, които вършат секс в мисионерска поза или лъжица, не са от най-сексуално дейните. Кои са най-хубавите пози за правене на секс тук-там, разнообразни от вашето лично легло?

1. Лъжици
Тази поза явно прави страхотна работа в спалнята, изключително за утринния секс, когато и двамата сътрудници са още сънени и леко мързеливи и желаят да избегнат уханието на утринния мирис. Лъжиците са съвършената поза и за всекидневната, когато сте залепени на дивана, гледайки обичания си сериал. Не е нужно даже да сваляте очи от тв приемника.

2. 69
Тази скандално известна поза е единственият номер, който кара всеки възрастен да се усмихва без значение от подтекста на диалога. Най-подходяща е за дивана в хола, или за бюрото в домашния ви кабинет.

3. Ездачка
В тази поза дамата диктува темпото. Плюс това по този начин тя дава чудесна видимост на мъжа към тялото си. Подходяща е да се прави във фотьойла или в кабинета, до момента в който сътрудникът ви се пробва да отговори на следващия имейл.

4. Мисионерска
Може да звучи скучно на първо четене, само че тази поза дава опция да потъвате в очите на обичания и по едно и също време с това да изпитвате съвършения оргазъм. Най-подходящо място за нея с изключение на спалнята е капакът на колата.

5. Задна
Мъжете обичат тази поза, въпреки че тя не дава съвсем никаква фамилиарност на сътрудниците. Подходяща е за пода в хола, до момента в който гледате някоя засукана рецепта по кулинарните канали, в банята, хванати за ръба на ваната, или в трапезарията, подпрени на някой стол или на кухненския остров.

6. Прави
Това може да е мъчно за двойки, при които има огромна разлика във височината. Най-подходяща е за секс под душа, за стената в кухнята или в мокрото помещение, където ще се отдавате на наслаждение, до момента в който пералнята центрофугира в съседство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР