Сексапилната Лучия Бартоли, половинката на дизайнера Филип Плейн, е живото

...
Сексапилната Лучия Бартоли, половинката на дизайнера Филип Плейн, е живото
Коментари Харесай

Хем красива, хем умее и още нещо: Приятелката на Филип Плейн е сбъднатата мечта на всеки мъж!

Сексапилната Лучия Бартоли, половинката на дизайнера Филип Плейн, е живото доказателство, че е мечтаната жена. Лучия е освен красива и с възприятие за комизъм, споделят околните ѝ, само че умее да семейства. Оказва се, че приятелката на Флипи Плейн прави чудеса освен в спалнята, само че и в кухнята.

Брюнетката показа в Instagram новата си страница, която е отдадена на готвенето. Е, не си мислете, че ще спретне колбаси с картофи и ще ги сервира за вечеря на Филип. Лучия се занимава с много по-елегантна и изискваща внимание кулинария. Оказва се, че хубавицата умее да подготвя вегански ястия. В новата си страница тя сподели първата си рецепта, която е за вегански шоколадов мус. 

Виж още: Алекса Ангелова отново се съблече гола, само че този път жалее: " Душата не може да бъде усмирена "

Ето и нужните артикули: 

800 гр тофу

2 сп. л. какао

3 сп. л. кленов сипор.

Смесвате всичко в блендер, разбивате и готово. Лучия поучава да подсушите авансово тофуто в домакинска хартия. Във видеото изкушението наподобява много вкусно, а и се подготвя за минути. 

Иначе сега Лучия и Филип са в трепетно очакване на първата им рожба. Навръх Коледа Плейн заяви радостната вест, че двамата с Лучия ще стават родители през 2022 година За момента не са разкрили пола на бебето, само че сме сигурни, че и това ще създадат блестящо.

Виж още: Дениз Йозджан сподели циничен жест, а оборотен фолк артист се закача с нея 

Изображение: https://www.instagram.com/xluciabartoli/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР