Секс скандалите в Холивуд явно се превръщат в огромен проблем,

...
Секс скандалите в Холивуд явно се превръщат в огромен проблем,
Коментари Харесай

И Бен Афлек го отнесе покрай Уейнстейн

Секс свадите в Холивуд очевидно се трансформират в голям проблем, откакто и известният в целия свят артист и режисьор Бен Афлек беше упрекнат в полов тормоз по отношение на актрисата Хилари Бъртън, оповестява списание Forbes. Това става малко откакто гръмна абсурдът " Харви Уейнстейн ".
Срещу държанието на Афлек се изрече актрисата Хилари Бъртън, която извади на бял свят остарял случай. По думите ѝ Афлек се държал непочтено по време на телевизионно шоу в телевизия TRL през 2003 година. Афлек мигновено е признал и е поднесъл опрощение на Бъртън в профила си в Twitter.
Скандалът " Уейнстейн "
Междувременно 25-годишната манекенка и актриса Кара Делевин също насочи обвинявания към филмовия продуцент Харви Уейнстейн, че се е опитал да ѝ посегне полово след делова среща за филм, съобщи БГНЕС.
В изказването си супермоделът твърди още, че в началото е получила " извънредно неловко позвъняване " от страна на продуцента, в което той е задавал въпроси за сексуалността ѝ и я предизвестил, че в случай че реши да показва хомосексуалност, то ще би трябвало да се сбогува с упоритостите си да пробие в Холивуд.
" Той ми сподели, че в случай че съм лесбийка или реша да имам обществена връзка с жена, то повече в никакъв случай няма да ми бъде препоръчана роля на хетеросексуална жена и няма да пробия в Холивуд ", споделя отвратената Делевин. По думите ѝ година или две по-късно още веднъж се е сблъскала с Уейнстейн, откакто е получила покана за делова среща в лобито на хотел с него и един кино режисьор.
Звездата твърди, че незабавно щом тя и продуцентът са останали сами, Уейнстейн е почнал да се хвали по какъв начин е " основал кариерите " на сума ти актриси, откакто е спал с тях. Той е отправил покана и към нея да се качи в хотелската му стая, на която тя в началото е отказала, само че е била разубедена от асистентката му.
" Чувствах се извънредно безпомощна. Беше извънредно ", напомня си актрисата, която издава още, че в стаята си Уейнстейн към този момент е бил поканил друга жена, с която е желал Делевин да се целува " като част от прослушването ". Актрисата от " Отряд самоубийци " обаче настояла, че е по-добра в пеенето и откакто е изпяла една ария, е поискала неотложно да си тръгне. Уейнстейн обаче не се е отказал и на вратата въпреки всичко се е опитал и самият той да ѝ лепне целувка.
" Беше ми толкоз неловко да приказвам... Не желаех да навреди на фамилията му. Чувствах се отговорна, като че ли съм направил нещо неправилно ", добави тя в Instagram и изясни по какъв начин се усеща " облекчена ", че е споделила историята си, като прикани и други дами и девойки да не си мълчат в случаите на полово посягане.
" Във всяка промишленост и изключително в Холивуд, мъжете злоупотребяват със силата си, употребявайки боязън и се измъкват от стореното безнаказано ", сподели още Делевин, добавяйки, че всеки, който пази сходни злоупотреби е " част от казуса ".
Харви Уайнстейн беше уволнен от управлението на студиото, на което е и съосновател и беше изоставен от жена си поради практикуване на полов тормоз на работното място в продължение на десетилетия. Това се случи, откакто The New York Times разгласява задълбочено следствие, в което разкри, че награденият с " Оскар " продуцент е употребявал упоритостите на младите актриси и им е обещавал солидна кариера в " Холивуд " в подмяна на секс услуги. Оказа се, че жертви на полов тормоз са били Гуинет Полтроу, Анджелина Джоли, Розана Аркет и френската актриса Жюдит Годреш. Три дами от филмовата промишленост пък са завели дело против Уейнстейн за обезчестяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР