Секс с 32 жени е правил това лято шоуменът Митьо

...
Секс с 32 жени е правил това лято шоуменът Митьо
Коментари Харесай

Отчете сезона: Пищова преспал с 32 мацки това лято

Секс с 32 дами е правил това лято шоуменът Митьо Пищова, похвали се самият той. В края на сезона той отчете подвизите си по морето. Пред „ Телеграф “ той призна, че единствено за едно лято от 20 май до 10 септември, за по-малко от четири месеца, до момента в който бил на морето, е правил секс с 32 дами.

Басма

„ Вечерях с повече от 50 дами, от тях 32 по-късно нае*ах в жилището и в жакузито си на Слънчака. Парчетата бяха на възраст от 22 до 24 години, слабички, тъй като аз такива ги обичам, дребни мъркащи котенца мотенца. От тях четири бяха женени и разведени, но аз и на тях никак не им цепих басма и ги опънах, както го написа по книгите. Аз по тази причина пребивавам – за секс, разврат и доста купони. Може и да съм на години обаче пищовът още стреля, без да засича. Ама то е щото оставих месото и хапвам единствено морски специалитети. През това лято съм изял 20 огромни омара и доста скариди, миди и защити риби от далечните морета. А рибата е афродизиак и ми оказва помощ да подвигам остарелия пищов “, изяснява сексмашината Митьо.

Кючеци

Той призна още, че от няколко дни се е върнал от морето, здрав и зареден с сила и в този момент стартира да се готви за идните избори, на които ще се кандидатира още веднъж за кмет на Велико Търново. „ Ще има огромно шоу. Цигански оркестри, кючеци, кебапчета на стомах за бедните и гладните. Да се нахранят и да помнят по кое време Пищова е черпил. Ще има и миски, манекенки. Абе якото шоу ще е обезпечено. Такова, че всички ще има да ме помнят още дълги години “, заканва се „ любимецът на народа “ Митьо Пищова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР