Секс роботите ще са много разпространени в бъдеще и ще

...
Секс роботите ще са много разпространени в бъдеще и ще
Коментари Харесай

Секс роботи влизат в спалните

Секс роботите ще са доста публикувани в бъдеще и ще са нещо всекидневно след 10 години, съгласно отчет на Фондацията за отговорно роботизиране, написа в. Daily mail.

Бързо напредващите технологии към този момент доведоха до основаването на андроидни кукли за обич, способни да извършват 50 секс пози. Те могат да бъдат с персонализирани дизайни в елементи, като формата на зърната и цвета на интимното окосмяване.

Цената им варира от 5 хиляди до 15 хиляди $.

Навлизането на секс роботите повдига въпроси, които би трябвало да бъдат взети под внимание от политиците. Част от тях са дали тези машини би трябвало да бъдат въведени в клиниките за полови проблеми, измежду половите насилници или хората с увреждания.

Една от гледните точки, показани в отчета, е, че роботите могат да оказват помощ при битката със половите закононарушения. Тя провокира най-голяма дискусия измежду запитаните учени, членове на обществото и на половата промишленост.

Някои от тях твърдяха, че сексът с робот ще понижи влечението на насилниците да нараняват други хора, а други спореха, че даването на опция нарушителите да изживяват най-мрачните си мечти с роботи ще има гибелен резултат върху етичните правила на обществото.

По въпроса със смислените взаимоотношения в отчета написа, че със актуалната технология за изкуствен интелект, и даже в обозримо бъдеще, никакви усеща от страна на човек към робот не може да бъдат споделени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР