Секс гуруто Наталия Кобилкина отведе гръцкия си съпруг и детето

...
Секс гуруто Наталия Кобилкина отведе гръцкия си съпруг и детето
Коментари Харесай

Секс гуруто Наталия Кобилкина напусна България - slava.bg

Секс гуруто Наталия Кобилкина води гръцкия си брачен партньор и детето им в Лондон. Напоследък проповедничката на освободените нрави в еротиката се опитва да пробие в Атина, само че строгите нрави при съседите и пандемията блокираха мераците й, съобщи Стандарт. Сега Наталия се похвали в обществените мрежи, че към този момент се е открила на Острова.

“След доста страдания, милион огледи и подготовка с документи успяхме да изберем и да се нанесем в нашето уютно жилище в Лондон - към този момент чартърен. Това беше дълъг дълъг път с доста работа, рухване и ставане и религия в чудеса. Най най-после легнах в новото ми ухаещо легло след вана с пяна. Честно казано, резервирах този миг за себе си. Просто усещах всяка секунда на благополучие. Решихме да продължим нашия път тук”.

Кобилкина ще разхожда дребния Филип из парковете на английската столица, до момента в който мъжът й Такис се впише в бизнеса на Лондон. Рускинята, която първо беше бракувана за българин, при всеки комфортен случай се кълне в обич към България, само че в този момент ще става англичанка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР