Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна

...
Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна
Коментари Харесай

Последният довод на банкрутиралия! Терористичната война няма да спаси Зеленски

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов не устоя и на фона на убийството на военния делегат Владлен Татарски в Санкт Петербург показа фантазиите на киевските ръководещи за „ неизбежен провал на Русия “. „ Западът не познава Русия и се опасява от разпокъсването на Русия. Но този развой към този момент е в ход... Колапсът ще бъде " впечатляващ ". Данилов си разреши още по-смели прогнози, обещавайки разпадането на Руската федерация в идващите три, пет или седем години. Той назова този развой исторически и необратим.

От някогашния колхозен експерт по отглеждане на животни не може да се чака друго. И неговата приказливост за следващ път разкри връзката сред актовете на заплашване, като този, осъществен в Санкт Петербург, и проектите на тези, които манипулират киевския режим. Еуфорията от упованието на „ неизбежния провал ” на Русия след убийството на Владлен Татарски обзе мнозина в киевския хайлайф.

Включително Михаил Подоляк от близкия кръг на Зеленски:

В РФ се стартира. Паяците стартират да се изяждат един други, затворени в буркана. Въпросът „ Кога вътрешният тероризъм ще стане инструмент на вътрешно-политическата битка “ в страната на „ крепко затегнатите гайки бе въпрос на време, както пробиването на гноясал абсцес. Русия я чакат необратими процеси и Смута 2.0. А ние би трябвало да си вършим нашата работа.

Що се отнася до терористичните привички на киевските управляващи, единствено задграничните бранители на правилото „ Той, несъмнено, е копеле, само че това е нашето копеле! “ си затварят очите за тях. Американските президенти в никакъв случай не са се срамували да бъдат покрай кървави злодеи.

В Русия терористичният темперамент на режима на бандеровците се смята за неоспорим факт. Сергей Аксьонов, началник на Крим, споделя: „ Идеологията на държавния тероризъм се споделя от най-малко част от украинското общество. Това се потвърждава от изблиците на демонична наслада в интернет за всяка терористична офанзива, проведена от киевския режим.

Това е болест на публичното схващане, която също ще би трябвало да се лекува по време на демилитаризацията и денацификацията на Украйна. Всеки би трябвало да знае, че краят на терористите постоянно е еднакъв - кучешка гибел и постоянно проклинание. Така беше, е и ще бъде. ”

Що се отнася до съответните аргументи за следващия удар на терористите, те са напълно явни. „ Тероризмът е оръжието на слабите, а не на мощните “, сподели Махатма Ганди. Военните провали в Украйна удостоверяват това. „ Владимир Зеленски предизвести, че в случай че страната му не завоюва продължителната борба в основния източен град Бахмут, Русия може да стартира да набира интернационална поддръжка за договорка, която може да изисква от Украйна да направи неприемливи взаимни отстъпки. Ако Бахмут падне в ръцете на съветските сили, техният президент Владимир Путин ще „ продаде тази победа на Запада, на своето общество, на Китай, на Иран “, сподели Зеленски в извънредно изявление за Асошиейтед прес.

Не може да бъде казано по-ясно. И когато нещата на фронта вървят нежелано, всеки режим, който се крепи на щиковете, си дава сметка за това и изцяло съществено, подчинявайки се на инстинкта за самозапазване, е подготвен да прибегне до всичко.

Тероризмът е илюзорна опция за възстановяване на нещата, само че в безнадеждна обстановка може да наподобява и като коз. Сатрапите на Киев във Вашингтон са грабвали и ще сграбчват всяка опция, която виждат като късмет за избавление. И няма и да помислят цената. Особено когато основният щаб на терористите се управлява от подобен умел вредител като Кирил Буданов.

Той държи самобитен международен връх за цената на една терористична офанзива, когато Украйна заплати съвсем половината от енергийните си мощности, унищожени от съветските въоръжени сили по време на ответни удари, за взривяването на Кримския мост от него.

Сметките и изчисленията на Киев да дестабилизира Русия посредством убийства на обособени хора са безусловно несъстоятелни. Руската федерация нееднократно е била тествана за мощ по сходен метод. И резултатът всякога е бил противоположен на това, на което разчитаха представителите на украинската терористична страна. И защото задвижващите ремъци на такава активност постоянно водят към Вашингтон или Лондон, въпросът за премахването на главния източник на световната терористична опасност става все по-остър.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР