Сеизмологът и прогностик Франк Хугербитс, който предупреди за опустошителното земетресение

...
Сеизмологът и прогностик Франк Хугербитс, който предупреди за опустошителното земетресение
Коментари Харесай

Ученият, предсказал труса в Турция, очаква мегаземетресение до дни

Сеизмологът и прогностик Франк Хугербитс, който предизвести за опустошителното земетресение в Турция и Сирия, сподели, че нови земетресения може да ударят съветските територии в Далечния изток през март.
Прогнозата си той показа в YouTube канала на Solar System Geometry Survey (SSGEOS).
Ученият счита, че заради доближаването на сериозната геометрия на Земята, Меркурий и Сатурн на 2-5 март, на 3-4 март или 6-7 март Земята може да бъде ударена от „ мегаземетресение ” с магнитуд 8,5 и повече, написа РИА Новости.
Като съществени места на допустимо земетресение той отбелязва западната част на Тихия океан.
„ От Камчатка, Курилските острови и Япония на север, над Филипините, а също и над Сулавеси, Халмахера, може би даже над морето Банда, Индонезия ”, предвижда Хугербитс.
Сеизмологът и прогностик счита още, че първата седмица на март ще бъде доста значима.
„ Може да забележим мощно или доста мощно сеизмично събитие, по тази причина всичко би трябвало да сложи в нараснала подготвеност. Ако се намирате в земетръсен регион, постоянно се нуждаете от проект за деяние при изключителни обстановки при земетресение. Независимо от прогнозата ви е нужен проект за земетресение. Когато земята стартира да се тресе, би трябвало да можете да излезете от къщата или постройката доста бързо. Това ще избави животи ", споделя сеизмологът.
Припомняме, че на 3 февруари Хугербитс с формулировката „ рано или късно “ предвижда, че мощно земетресение с магнитуд 7,5 ще се случи в Южна Турция на границата със Сирия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР