Сегашното излъчване на главен прокурор е много неприятно и много

...
Сегашното излъчване на главен прокурор е много неприятно и много
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Манталитетъ на Иван Гешев - на горе лази, на долу гази

Сегашното лъчение на основен прокурор е доста неприятно и доста предвещаващо стихии. Все отново по-разумните хора би трябвало да си дадат сметка за това. Заради полицейското си обучение и кариерата Гешев няма нито разсъдък, нито задръжки.
Това съобщи Татяна Дончева пред бТВ. По думите и неслучайно диалогът в студиото е почнал с тематиката за монистъра на културата Боил Банов и реакцията му към опернат априма Дарина Такова, тъй като назначението отвън превилата, както става и при Иван Гешев не е нещо нетипично за страната ни.

По думите й е несъмнено е, че „ Ти си го избра “, само че има още няколко неща. Иван Гешев е ученик на полицейската школа. Рекрутирането на служители на реда на висши постове е дало единствено отрицателни резултати. Гешев има обучение и кариерно развиване, което образува избран нрав. Той е следния - на горе лази, на долу гази. Такива хора си имат своите особености, служителите на реда и военните. Тези хора си имат нрав, който няма нищо общо с този на магистратите. Пиарсакта акция за тази номинация няма нищо общо с това да се подбере подобаващия човек за пост. Забележете, че цялата прокурорска колегия беше заставена да подписва. При заповед на Цацаров, кой ще си рита трудовата брошура и ще откаже да се подпише? Няма по какъв начин Митьо Гестапото да се яви като покровител на Гешев без да се запитаме за какво. Каква е работата на Библиотекарския или УНСС да дават по този начин поддръжка.

Човека е приключил полицейска школа, върви с револвер на кръста. Там няма нито разсъдък, нито задръжки. Ако до в този момент плащаме на Цветанов акциите и още не сме ги изплатили, предстоят занапред противозаконни арести и акции. Това ще продължи през целия мандат на Гешев. Нали поради това има квоти в правосъдната система. Очевидно е, че без подобен публичен напън не може да се капарира. Прокуратурата извършва провокации против кметове, посочени от ГЕРБ. Това което се прави като гласност и администрация е поръчково. Това което се преви против Иван Костов не е по друго. Той е съвсем в пенсия, написа неща за прехода, в случай че желаете ги четете, в случай че не желаете, не ги четете.

Реформата е нужна, тя би трябвало да се прави от законодателните органи, от политическите позиции, от президентството също. Това би трябвало да се изговори.

За идните локални избори Дончева разяснява, че всички избори са подли. Ако някой си е извадил извод, че България можеше да тръгне в друга посока, може биха могли да се съобразят и жителите в София, които са по-смели от жителите в провинция. Може да се направи пробив по този начин. Мая Манолова има шансове за пробив. Ако ние се обединим против ГЕРБ в София това ще е краят на ГЕРБ, каквото и да приказва Георги Харизанов. Бих заложила на Манолова, тъй като в случай че се получи подобен пробив, хората ще имат убеденост че това може да завърши. Генералната задача би трябвало да бъди завладяването на София. Това ще даде опция за измитането на мутрите.

Няма по какъв начин да ми кажете, че прислужниците на някогашната комунистическа номенклатура са десни. Това което се е натрупало в София от 2005 година насам, тези свински вътрешности, зависимости на компании, би трябвало да бъде спряно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР